Προκηρύξεις

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Πρόσληψη 66 υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου πρόκειται να προχωρήσει στην πρόσληψη 66 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προχωρά στην πρόσληψη 66 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, Π.Μελά 24 ΤΚ 56224, απευθύνοντάς την στο τμήμα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κ. Σάβα Άννα (τηλ. επικοινωνίας: 2313302198).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης (15/03/2022) της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, καθώς και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου (http://www.kordelioevosmos.gr/), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα απαραίτητα έντυπα στους παρακάτω συνδέσμους:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ 2 ΔΕ ΥΕ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν οι Τελικοί Πίνακες κατάταξης Προκήρυξης 2ΕΑ/2019

@dmin

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 6Κ/2020 για προσλήψεις 1.209 μόνιμων στα νοσοκομεία – Δείτε τις θέσεις

@dmin

ΑΣΕΠ: Έκδοση Προσωρινών αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 2Κ/2020

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα