ΠροκηρύξειςΠροσλήψεις

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 7 συμβασιούχων στα Λουτρά Λαγκαδά

Η Επιχείρηση Εκμετάλλευσης Ιαματικών Πηγών Λαγκαδά Μονοπρόσωπη Α.Ε. ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο (2) μήνες, συνολικού αριθμού επτά (7), προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Επιχείρησης (Δ.νση: Λουτρά Λαγκαδά, τηλ: 23940 22165, 22488) στο γραφείο Προσωπικού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων της επιχείρησης.

Δημοσίευση της παρούσας θα γίνει στο πίνακα ανακοινώσεων της επιχείρησης , στον πίνακα ανακοινώσεων της έδρας του Δήμου Λαγκαδά (Δημαρχείο Λαγκαδά , Ν. Παπαγεωργίου 2) και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Μπορείτε να διαβάσετε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 6Κ/2020 για προσλήψεις 1.209 μόνιμων στα νοσοκομεία – Δείτε τις θέσεις

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Προσλήψεις 10 ατόμων

@dmin

Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: 8 προσλήψεις με ΣΟΧ του ΑΣΕΠ

@dmin
Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα