ΔήμαρχοιΟΤΑ

Δήμος Παύλου Μελά: Τετ α τετ του Δημάρχου Δημήτρη Ασλανίδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την ευκαιρία να ενημερώσει τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για τα σημαντικά ζητήματα του Δήμου Παύλου Μελά – μεγάλα έργα αλλά και καθημερινότητα – είχε ο δήμαρχος Δημήτρης Ασλανίδης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσίασης της εθνικής καμπάνιας κατά του σχολικού εκφοβισμού στο 3o Γυμνάσιο Πολίχνης.

Στην ολιγόλεπτη συνομιλία τους, ο δήμαρχος Παύλου Μελά έθεσε το ζήτημα της αναγκαίας οικονομικής ενίσχυσης καθώς και μια σειρά σημαντικών έργων υποδομής και αναπλάσεων του δημοσίου χώρου και δημιουργίας μητροπολιτικής κλίμακας χώρων πρασίνου.

Σε δήλωσή του μετά το πέρας της εκδήλωσης ανέφερε τα εξής «υποδεχθήκαμε στον δήμο μας τον πρωθυπουργό της χώρας και είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω συνοπτικά για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε αλλά και τις προοπτικές της δυτικής Θεσσαλονίκης. Η εθνική καμπάνια που παρουσιάστηκε για το ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού είναι μια σημαντική πρωτοβουλία -και η παρουσία σήμερα εδώ του Πρωθυπουργού το πιστοποιεί- για ένα ζήτημα που δικαίως απασχολεί την ελληνική κοινωνία και είναι αναμφίβολα θετικό ότι σχεδιάζεται να αντιμετωπιστεί το υψηλότερο πολιτικό επίπεδο».

Σε ό,τι αφορά αμιγώς στα ζητήματα του Δήμου Παύλου Μελά ο Δημήτρης Ασλανίδης τόνισε: «Είναι σημαντικό να υπάρχει ενημέρωση, συνεργασία και όπου απαιτείται διεκδίκηση και χαίρομαι πραγματικά γιατί υπάρχει αυθεντικό ενδιαφέρον από πλευράς Ελληνικής Κυβέρνησης για μια σειρά από μικρά και μεγάλα ζητήματα. Είμαστε σε μία χρονική φάση που υπάρχουν στο τραπέζι πολλές και μεγάλες πρωτοβουλίες που αλλάζουν την φυσιογνωμία του τόπου και δημιουργούν προϋποθέσεις βιώσιμης ανάπτυξης».

Σχετικά με το ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού, ο δήμαρχος Παύλου Μελά σημείωσε: «Είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί και πιστεύω ότι στην αντιμετώπισή του η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ρόλο και μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά. Μόλις χτες στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο του δήμου μας υπήρχε εκδήλωση με θέμα Βία – Παιδιά σε ρόλο θύτη και θύματος. Έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα και θέλουμε να γίνουμε μέρος της λύσης».

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το αρχαιότερο τραγούδι στις αιωνόβιες βελανιδιές της Κούπας στο Κιλκίς

Έτσι θα ενισχύσει ο δήμος την αγορά της Θεσσαλονίκης

admin

Η Αυτοδιοίκηση παρούσα στο πλευρό των πολιτών η ΚΕΔΕ για τον Covid-19

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα