ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Αλεξάνδρα Κορωνίδου και τα στελέχη της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς (2023-2024), καλούν τους κατοίκους του δήμου και τις τοπικές επιχειρήσεις να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο με σχολικά είδη (τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες κ.α) για τα άπορα παιδιά του Δήμου μας.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα γίνεται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, Μαβίλη 6-8 στον Εύοσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κύριος και πρωταρχικός στόχος της δομής αποτελεί η εφαρμογή προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση της κοινωνικής συνοχής, την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, την ευαισθητοποίηση ατόμων-ομάδων πληθυσμού, καθώς και επιχειρήσεων.

Ειδικότερα η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου αποσκοπεί στην κάλυψη πρωτογενών αναγκών ευπαθών – κοινωνικά και οικονομικά – ατόμων και οικογενειών, με τη δωρεάν παροχή προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης, που προέρχονται κυρίως από χορηγίες πολιτών και επιχειρήσεων

Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τα παιδιά που δεν έχουν γιατί οι γονείς δεν μπορούν!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Παύλου Μελά: Δωρεάν Rapid test για covid-19 μέσα από αυτοκίνητο για όλους

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ξεκινά το πρόγραμμα για τη στέγαση νέων «Κάλυψη»

Δήμος Λαγκαδά: Εκτροπές δρομολογίων αστικών και υπεραστικών γραμμών ΚΤΕΛ

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα