Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Συγκέντρωση τροφίμων για το Πασχαλινό τραπέζι

Κάλεσμα ανιδιοτελούς προσφοράς και πρόσκληση εθελοντικής συμμετοχής, απευθύνει ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, η Πρόεδρος της ΔΗ. Κ. Ε Κ – Ε και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή.

Ένα κάλεσμα προς όλους, Συνδημότες, Επιχειρηματίες, Αθλητικούς, Πολιτιστικούς , Εμπορικούς Συλλόγους, Σχολεία, Φροντιστήρια, Ενώσεις και Σωματεία της περιοχής, για την συγκέντρωση τροφίμων ώστε να ενισχυθεί το Πασχαλινό Τραπέζι, όχι μόνον των ήδη εγγεγραμμένων απόρων οικογενειών, αλλά και εκείνων που δοκιμάζονται από την φτώχεια, την ανέχεια και την ανεργία που φέτος είναι ακόμη περισσότεροι λόγω ΚΑΙ των οικονομικών επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης.

«Εάν πραγματικά θέλουμε να κάνουμε πράξη το μήνυμα της Ανάστασης, πρέπει ατομικά ο καθένας μας και συλλογικά όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτούς που μας έχουν ανάγκη και να υποστηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε όσους έχασαν ακόμη κι αυτά που είχαν. Τις Άγιες Μέρες των Παθών η σκέψη μας, ας είναι σε εκείνους που δοκιμάζονται και βιώνουν τον Γολγοθά της ανέχειας, σε κείνους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, για αυτό και ειδικά φέτος, δεν πρέπει να αρκεσθούμε μόνον στις Αναστάσιμες ευχές αλλά να περάσουμε στις πράξεις. Να απλώσουμε το χέρι στον συνάνθρωπό μας και να τον στηρίξουμε αποδεικνύοντας ότι όλοι είμαστε φορείς του μηνύματος της Ανάστασης» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.

«Η Ανάσταση του Κυρίου σηματοδοτεί την Νίκη της Ζωής, το Θαύμα της Πίστης και την Ελπίδα. Και εάν κάποτε όλα αυτά ήταν Θρησκευτικοί συμβολισμοί , φέτος είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους πρέπει να στηριχθούμε για αντιμετωπίσουμε την πολυμέτωπη κρίση που έχει λάβει διαστάσεις υγειονομικού, οικονομικού και ενεργειακού πολέμου, ο οποίος «χτύπησε» λίγο πολύ όλα τα νοικοκυριά.» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, τονίζοντας ότι όσο κι αν το φετινό Πάσχα βρίσκει την Ελλάδα και τους Έλληνες αντιμέτωπους με δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ανάσταση του Κυρίου, είναι πάντα πηγή αισιοδοξίας και μας θυμίσει, ότι μετά από κάθε «Γολγοθά» ακολουθεί μια «Αναστάσιμη πορεία».

Την συλλογή τροφίμων συνδιοργανώνουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα διανεμηθούν σε οικογένειες Ανέργων, Μονογονεϊκές οικογένειες, Α.Μ.Ε.Α, ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Από 11 έως 21 Απριλίου 2022 εργάσιμες ημέρες

  • Κοινότητα Ευόσμου Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου – Μ. Αλεξάνδρου 57 τηλ. 2310 762 400 – Από τις 08.00 το πρωί έως 20.00 το βράδυ
  • Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού Πάρκο Αγίου Ανδρέα ( Θεματικό Πάρκο Νεολαίας ΘΕ.ΠΑ.Ν) Κατσαντώνη & Παπαδιαμάντη τηλ 2310 700449 – Από τις 08.00πμ έως τις 14.00μμ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κομοτηνής: Σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του Δήμου

@dmin

Δήμος Θεσσαλονίκης: Νέο σχήμα Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων

@dmin

Παράταση για τη ρύθμιση χρεών προς τους Δήμους

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα