ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Λαγκαδά: Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Λαγκαδά

Με απόφαση Δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη ορίζονται οι κατωτέρω δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ως Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαγκαδά, με θητεία από 02-09-2020 και έως την 01-09-2021, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες ως εξής :

Τον κ. Αϊβαζίδη Χαράλαμπο του Αναστασίου, έμμισθο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :

 • Την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, όπως αυτά περιγράφονται στο άρθρο 16,  του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.
 • Την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων, που σχετίζονται με τη λειτουργία της  Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Τον κ. Αναστασιάδη Νικόλαο του Ιωάννη, έμμισθο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω κατά τόπον αρμοδιότητες:

 • Την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα των  Δημοτικών Ενοτήτων Ασσήρου, Βερτίσκου, Καλλινδοίων Κορώνειας, Λαχανά και Σοχού, όπως αυτά περιγράφονται στα άρθρα 20 έως 25 αντίστοιχα του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.
 • Την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων, που σχετίζονται με τη λειτουργία των ανωτέρω Υπηρεσιών

Την κα Κοτσώνη Ελισσάβετ του Αριστείδη, έμμισθη και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :

 • Την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας,  Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου, όπως αυτά περιγράφονται στο άρθρο 14 (Αρμοδιότητες Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού) και 12 (Αρμοδιότητες σε θέματα Τουρισμού), αντίστοιχα του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.
 • Την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων, που σχετίζονται με τη λειτουργία των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Τον κ. Προκοπίδη Γεώργιο του Λάζαρου, έμμισθο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :

 • Την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα Πολιτικής Προστασίας όπως περιγράφονται στο άρθρο 17 παράγραφος β του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου
 • Την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων, που σχετίζονται με τη λειτουργία της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Την κα Σαρίκου Άννα του Θεόφιλου, άμισθη και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :

 • Την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου, όπως αυτά περιγράφονται στο άρθρο 12 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και την αρμοδιότητα του άρθρου 17 του Ν. 4056/2012 (52 Α’), σχετικά με τη διαχείριση ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων.
 • Την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων, που σχετίζονται με τη λειτουργία των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Τον κ. Τζανή Μιχαήλ του Βασιλείου, έμμισθο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :

 • Την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (εκτός του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας) και της Διεύθυνσης Πολεοδομίας (Υ.ΔΟΜ) του Δήμου,  όπως αυτά περιγράφονται στο άρθρο 17 και στο άρθρο 18, αντίστοιχα, του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.
 • Την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων, που σχετίζονται με τη λειτουργία των ανωτέρω Υπηρεσιών

Ως προς τον κ.  Δοϊρανλή Πέτρο του Κωνσταντίνου, άμισθο Αντιδήμαρχο, εξακολουθεί να ισχύει η υπ΄αρ. 83/4054/10-02-2020 (ΑΔΑ: ΨΚΛΝΩΛΛ-ΦΟΥ) Απόφαση Δημάρχου με τις παρακάτω αρμοδιότητες:

 • Την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, όπως αυτά περιγράφονται στο άρθρο 13 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, εκτός του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου.
 • Την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων, που σχετίζονται με τη λειτουργία των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Σε όλους τους ανωτέρω Αντιδημάρχους παρέχεται η εξουσιοδότηση για την υπογραφή των γνήσιων φωτοαντιγράφων και για τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.

Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Αϊβαζίδης Χαράλαμπος του Αναστασίου.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δ. Αλεξανδρούπολης: Μετατροπή των συμβάσεων σχολικών καθαριστριών σε πλήρους απασχόλησης

Δήμος Παύλου Μελά: Αντικατάσταση παλιού δικτύου ηλεκτροφωτισμού με λαμπτήρες Led

Ένα ακόμη σχολείο-στολίδι στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα