ΔήμοιΟΤΑΠροσλήψεις

Δήμος Λαγκαδά: Πρόσληψη 20 εργατών καθαριότητας

Ο Δήμος Λαγκαδά επρόκειτο να προβεί σε πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά είκοσι (20) α τ ό μ ω ν για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών καθαριότητας σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Λαγκαδά.

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β)

των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν, τα κατωτέρω δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για τους έγγαμους) ή πιστοποιητικό γέννησης (για τους άγαμους) πρόσφατης έκδοσης .
  3. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο δημόσιο εντός δωδεκάμηνου (παραλαβή υποδείγματος από την υπηρεσία μας).
  4. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν.3584/07 (παραλαβή υποδείγματος από την υπηρεσία).
  5. Αντίγραφο Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου (Α.Μ.Α.)
  6. Αντίγραφο ΑΜΚΑ
  7. Αντίγραφο ΑΦΜ

Η αίτηση των υποψηφίων και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, του Δήμου Λαγκαδά (Δ/νση: Ν. Παπαγεωργίου 2,)
μέσα σε προθεσμία τριών (3) ημερών από την επομένη της δημοσίευσής της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, κατά τις ώρες 08.00-14.00 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2394330229 και 2394330259.

Μπορείτε να δείτε την Προκήρυξη ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Στους Δήμους η ευθύνη βιντεοεπιτήρησης των σχολείων

admin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ψηφιακή Πλατφόρμα Ενημέρωσης Ανέργων

@dmin

ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΣΗΚΟΥΑΝΑ

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα