Δελτία Τύπου

Δήμος Λαγκαδά: Πρόταση Ι.Αναστασιάδη για μείωση Δημοτικών Τελών στους Επαγγελματίες

Σε περιόδους μείζονος κρίσης, όπως η πανδημία COVID-19, απαιτείται συναίνεση και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων. Απαιτείται όμως, και η λήψη μέτρων από τις εκάστοτε διοικήσεις.

Επιχειρώντας να ανακουφίσουμε και να διευκολύνουμε όλους τους επαγγελματίες του Δήμου μας, ενισχύοντας τη τοπική επιχειρηματικότητα, προτείνω τη μείωση κατά 50 τοις εκατό των δημοτικών τελών των επαγγελματιών.

Προφανώς, στόχος δεν είναι μόνο η αποφυγή μείζονος ανθρωπιστικής κρίσης, αλλά και η ουσιαστική υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και της αγοράς της πόλης και του Δήμου μας, εν μέσω της ύφεσης.

Εν προκειμένω, η άσκηση οργανωμένης κοινωνικής πολιτικής είναι ταυτόχρονα και αναπτυξιακή πολιτική.

Γι’ αυτό τον λόγο, κατατέθηκε σχετικό έγγραφο προς τη πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λαγκαδά, την 22/07/2020, από τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή» Ιωάννη Αναστασιάδη, προτείνοντας ως θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, τη μείωση των δημοτικών τελών έως τα τέλη του έτους , καθώς και τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών αυτών προς τον Δήμο, οι οποίοι αδυνατούσαν να τις εξυπηρετήσουν στο προηγούμενο διάστημα λόγω της αναστολής ή περιορισμού της λειτουργίας τους, επεκτείνοντας τη παράτασή τους εφόσον θεωρηθεί σκόπιμο, σύμφωνα με τις κυριαρχούσες συνθήκες.

Ιωάννης Α. Αναστασιάδης,

«Νέα Αρχή» του Δήμου Λαγκαδά

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΚΜ: Βραβείο ύψους 5000 ευρώ για προϊόν ή υπηρεσία με θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον την κοινωνία και την οικονομία

ΕΦΕΤ: Αποσύρονται επικίνδυνα αλλαντικά!

ΟΕΕΘ: Οργή των καταστηματαρχών στη Θεσσαλονίκη

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα