ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Νάουσας: Υπέβαλε αίτηση χρηματοδότησης για την ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων κτιρίων από το πρόγραμμα «ΗΛΕΚΤΡΑ»

Υπεβλήθη από τον Δήμο Η.Π. Νάουσας, αίτηση χρηματοδότησης στο Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων κτιρίων από το πρόγραμμα  «ΗΛΕΚΤΡΑ»

Τα κτίρια για τα οποία υπεβλήθη η πρόταση χρηματοδότησης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 3.696.466 ευρώ είναι το Δημαρχείο, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας και η «Εστία Μουσών».

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενεργειακή αναβάθμιση των προαναφερόμενων τεσσάρων κτιρίων που ανήκουν στο κτιριακό απόθεμα του Δήμου, με παρεμβάσεις που αφορούν στο κέλυφος των κτιρίων, στα διάφορα συστήματα ηλεκτρομηχανολογικών  εγκαταστάσεων και παρεμβάσεων που αποδεδειγμένα θα συμβάλουν στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, συμπεριλαμβανομένης της στατικής ενίσχυσης, όπου απαιτείται.

«Προχωράμε με όραμα και σχεδιασμό, ώστε τα επόμενα χρόνια να αλλάξει η εικόνα, με σύγχρονα μέσα στις υποδομές του δήμου μας. Για την θετική έκβαση αυτής της προσπάθειας που αφορά στην χρηματοδότηση της ενεργειακής αναβάθμισης τεσσάρων κτιρίων μέσα από το πρόγραμμα «ΗΛΕΚΤΡΑ», θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς για την συνεργασία τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου μας. Συνεχίζουμε δυναμικά και αποφασιστικά να ακολουθούμε αναπτυξιακούς δρόμους που οδηγούν σε σημαντικό θετικό πρόσημο για την τοπική μας κοινωνία» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Παύλου Μελά: Ξεκινά ο 5ος Διαγωνισμός Βιτρίνας και Πρόσοψης

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Μία ακόμη καρδιά ανακύκλωσης στο Ελευθέριο – Κορδελιό

@dmin

Λουτρά Θέρμης: Προγραμματική σύμβαση για την αξιοποίηση τους

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα