ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Νοτίου Πηλίου: Τοποθέτηση απινιδωτών στις Δημοτικές κοινότητες Αγ. Γεωργίου Νηλείας – Μηλεών και Λαύκου

Τρεις αυτόματους, φορητούς εξωτερικούς απινιδωτές παρέδωσε σήμερα η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου στις Δημοτικές Κοινότητες Αγ. Γεωργίου Νηλείας, Μηλεών και Λαύκου.

Η προμήθεια των απινιδωτών έγινε από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, προκειμένου να τοποθετηθούν  στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου Νηλείας, στην Παραλία Κορώπης και στην Πλατεία του Λαύκου.

Σημειώνεται πως έχουν αυξηθεί κατά πολύ τα καρδιολογικά περιστατικά που ποικίλουν από ηλικία σε ηλικία και με την κατάλληλη εκπαίδευση, και την χρήση απινιδωτή μπορεί να αντιμετωπιστεί έγκαιρα ένα καρδιακό επεισόδιο.

Την παράδοση των απινιδωτών έκανε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Δημ. Ραμματά, τη Δημοτική Σύμβουλο Άρτεμις Βαλασσά και την Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Νοτίου Πηλίου Φιλίτσα Λαμπαδάρη,  στους Προέδρους της Δ.Κ. Μηλεών Δημ. Παπαδημητρίου και Δ.Κ. Λαύκου Ι. Παπαθανασίου.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ψηφιακή Πλατφόρμα Ενημέρωσης Ανέργων

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Με 25 απινιδωτές στην πρώτη γραμμή διάσωσης

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Έρευνα για τις υπηρεσίες που παρέχονται στις βρεφονηπιακές δομές του ΔΟΠΠΑΩ

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα