ΔήμοιΥγεία

Δήμος Ωραιοκάστρου: Δράση δωρεάν κλινικού ελέγχου μαστού

Δωρεάν κλινικό ελέγχου μαστού και ενημέρωση για την πρόληψη του Καρκίνου διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου με πρωτοβουλία του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο «Στόχος-Πρόληψη».

Την δράση θα υλοποιήσει το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος, στην οδό Αργυρουπόλεως 4 στο Ωραιόκαστρο, όπου θα λειτουργήσει περίπτερο δωρεάν ενημέρωσης και ψηλάφησης μαστού,  από τις 09.00 ως τις 14.00 με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον Covid-19.

Ο κλινικός έλεγχος θα διενεργηθεί από μία ιατρό και μία νοσηλεύτρια της Εταιρείας «Στόχος-Πρόληψη».

Όσες κυρίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου, τηλέφωνο 2313304068 – κ. Θεονύμφη Λαμπάκη, και να κλείσουν ραντεβού.

Διευκρινίζεται ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον Covid-19 η συμμετοχή περιορίζεται σε 25 κυρίες.

«Ευχαριστούμε θερμά τον “Στόχο-Πρόληψη” που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και θα διενεργήσει κλινικό έλεγχο μαστού στον Δήμο μας.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξειδικευμένοι ιατροί θα εξετάσουν δωρεάν τις γυναίκες που θα συμμετάσχουν στο “περίπτερο ψηλάφησης”, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις τους και θα ενημερώνουν σχετικά με τρόπους πρόληψης του καρκίνου του στήθους και κατά πόσο επηρεάζεται από τον κορωνοϊό.

Είναι μια πολύ σημαντική δράση που θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε στο μέλλον, ώστε να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερες δημότισσες του Ωραιοκάστρου”, τονίζει η Χριστίνα Ζάπρα, εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Covid stories : Πόσο αξιόπιστα είναι τα rapid τεστ

Κορονοϊός Ελλάδα: Νέες αλλαγές στα σούπερ μάρκετ – Τι θα γίνει με το ωράριο

Ioannis Terzakis

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Ορισμός νέων Αντιδημάρχων

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα