ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: «Μη ασφαλής» η διαδικτυακή πύλη του Δήμου

Προβλήματα αντιμετωπίζει η Δημοτική Διαδικτυακή Πύλη του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη καθώς έχει χαρακτηριστεί από τις μηχανές αναζήτησης της Google ως μη ασφαλής.

Ο Δήμος ενημερώνει ότι έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι στην Πύλη και τόσο η πρόσβαση σε αυτήν όσο και στο πλήθος των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχει ο δήμος μας είναι απόλυτα ασφαλής. Επίσης έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς την Google για την άρση του εσφαλμένου χαρακτηρισμού της ιστοσελίδας μας και γενικότερα του ονόματος τομέα (domain name) ως επικίνδυνο.

Μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος, η υπηρεσία συστήνει την χρήση των φυλλομετρητών Microsoft Edge και Internet Explorer για την πλοήγηση στην Δημοτική Διαδικτυακή Πύλη και στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες που παρέχει ο δήμος.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αιτήσεις για 34.520 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους

Ioannis Terzakis

Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου: Βράβευση επιτυχόντων των πανελληνίων εξετάσεων 2023

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου λόγο της περιβαλλοντικής αναβάθμισης Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντος

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα