Δήμοι

Δήμος Ωραιοκάστρου: Επισκευές δρόμων και πεζοδρομίων με ένα mail

Μέσω τηλεφώνου και email μπορούν να εκφράζουν τα παράπονα τους για τους δρόμους και τα πεζοδρόμια οι δημότες ζητώντας την επιδιόρθωση τους.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση φθορών σε δρόμους και πεζοδρόμια στον Δήμο Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Ωραιοκάστρου έτους 2020-2021» και με στόχο την ασφαλέστερη μετακίνηση στους οδικούς άξονες της περιοχής.

«Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου καταγράφουν σε ποιους δρόμους και πεζοδρόμια υπάρχουν φθορές και στη συνέχεια γίνονται οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες για την αποκατάστασή τους», τονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χαράλαμπος Καζαντζίδης.

Διευκρινίζει πως και οι δημότες μπορούν να υποβάλλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή τηλεφωνικά αιτήματα, σχετικά με φθορές που εντοπίζουν σε δρόμους και πεζοδρόμια, με στόχο να δρομολογηθεί η αποκατάστασή τους.

«Θα καταγράφουμε και θα εξετάζουμε τα αιτήματα των δημοτών μας, ώστε στη συνέχεια να κάνουμε τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες. Όσοι πολίτες εντοπίζουν προβλήματα και φθορές σε δρόμους του Δήμου μας μπορούν να μας ενημερώνουν μέσω email ή τηλεφωνικά», εξηγεί ο κ. Καζαντζίδης.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

kazantzidis@oraiokastro.gr ή να καλούν στο τηλέφωνο 6981211131 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Τα τεχνικά συνεργεία εκτελούν τις εργασίες για την αποκατάσταση των φθορών σε δρόμους και πεζοδρόμια στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Gov.gr: Έκδοση πιστοποιητικών από τους Δήμους μέσω ψηφιακών θυρίδων

Δήμος Κιλκίς: Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων μέσω του προγράμματος «Άργος»

Πλατεία στην περιοχή ΔΕΗ ετοιμάζει ο Δήμος Τρικκαίων

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα