ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Υπογράφηκε σύμβαση ασφαλτόστρωσης οδού της κεντρικής εισόδου στον Πεντάλοφο

Την υλοποίηση ενός έργου που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια και θα αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας του Δήμου Ωραιοκάστρου ξεκινά η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη.

Σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση οδού κεντρικής εισόδου Κοινότητας Πενταλόφου του Δήμου Ωραιοκάστρου». Τη σύμβαση υπέγραψαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης και εκπρόσωπος της εταιρείας που ανέλαβε να εκτελέσει το έργο. Παρών στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο πρόεδρος της Κοινότητας Πενταλόφου, Πάτροκλος Σπυρόπουλος.

Το έργο αφορά σε εργασίες νέας ασφαλτόστρωσης της κεντρικής οδού της Κοινότητας Πενταλόφου συνολικού μήκους περίπου 2,6 χιλιομέτρων. Η οδός βρίσκεται μεταξύ του οικισμού Πενταλόφου και της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κιλκίς.

«Συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα και παρεμβάσεις για να αναβαθμίσουμε το οδικό δίκτυο του Δήμου μας. Σήμερα υπέγραψα τη σύμβαση για να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού της κεντρικής εισόδου στον Πεντάλοφο. Πρόκειται για κεντρικό δρόμο που χρησιμοποιούν καθημερινά δεκάδες οδηγοί ΙΧ και αγροτικών οχημάτων και είναι καταπονημένος. Το επόμενο διάστημα θα τον παραδώσουμε πιο ασφαλή και άνετο», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου προβλέπεται να γίνουν εργασίες αφαίρεσης του υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα, εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος, καθαρισμός τάφρου για τη συλλογή των όμβριων υδάτων, εργασίες οδοστρωσίας και προσαρμογής της στάθμης των υφισταμένων φρεατίων στο οδόστρωμα, διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα και εργασίες σήμανσης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Παραίτηση Αντιδημάρχου μετά από σύλληψή του

@dmin

Δημήτρης Παπαστεργίου παράδοση 2 αμαξιών στο Λιτόχωρο

Ioannis Terzakis

Ενημερωτικές δράσεις του Δήμου Πάτρας στα σχολεία ενάντια στα ναρκωτικά

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα