ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Υπογράφθηκε η σύμβαση για τη συντήρηση του οδικού δικτύου

Σε εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης δρόμων στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας θα προχωρήσει η  διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου πραγματοποιήθηκε η υπογραφή σύμβασης υλοποίησης έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Ωραιοκάστρου έτους 2022, 2023 και 2024 μεταξύ του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη και του Προέδρου και διευθύνοντα  συμβούλου της εταιρείας «Δρόμων Ανώνυμη Κατασκευαστική Τεχνική Εταιρεία», Γιώργο Κουμιώτη, που ανέλαβε να εκτελέσει το έργο.

«Παρά τα εμπόδια που ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι προσπάθησαν να βάλουν στο σχεδιασμό που κάναμε για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου σε πολλά σημεία οδικού δικτύου του Δήμου μας, βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε τη σύμβαση για να ξεκινήσει το σημαντικό έργο των ασφαλτοστρώσεων σε Ωραιόκαστρο, Καλλιθέα και Μυγδονία. Σύντομα ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και τους επόμενους μήνες θα είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε στους οδηγούς δρόμους πιο ασφαλείς και άνετους. Προχωράμε με σχέδιο και προγραμματισμό για να κάνουμε καλύτερο τον Δήμο μας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου προβλέπεται να γίνει αποκατάσταση φθορών σε δρόμους όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η ιεράρχηση των δρόμων στις οποίες θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιείται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, λαμβάνοντας υπόψη την επικινδυνότητα της φθοράς της οδού και τη σπουδαιότητα του δρόμου (συνθήκες κυκλοφορίας, κυκλοφοριακός φόρτος κ.λ.π.).

Στη μελέτη προβλέπεται επίσης, ότι οι επεμβάσεις συντήρησης θα γίνονται, είτε τοπικά σε τμήματα ασφαλτοστρωμένων οδών στα οποία παρουσιάζουν τοπικές φθορές, παραμορφώσεις, ρηγματώσεις, καθιζήσεις και τροχοαυλακώσεις, είτε σε όλο το μήκος της οδού όταν παρουσιάζουν έντονες φθορές και αποδιοργάνωση του οδοστρώματος, με στόχο την επαναφορά τους στο αρχικό κατά το δυνατόν επίπεδο, ώστε να ικανοποιούνται οι απαραίτητες συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Δωρεάν Μαστογραφικός Έλεγχος

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Τη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου

@dmin

Tοποθέτηση υπόγειων κάδων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα