ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Υπογράφτηκε η σύμβαση βελτίωσης και αναβάθμισης αγροτικών δρόμων στο Δρυμό

Στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στην Κοινότητα Δρυμού προχωρά η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Πρόκειται για ένα έργο που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια στους αγροτικούς δρόμους της περιοχής και θα διευκολύνει τις μετακινήσεις των αγροτών.

Σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Αναβάθμιση επιπέδου κυκλοφορίας αγροτικών οδών (οδοί πρόσβασης σε παρόδιες αγροκτηνοτροφικές χρήσεις) του Δήμου Ωραιοκάστρου», προϋπολογισμού 499.900 ευρώ.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, και εκπρόσωπος της εταιρείας που ανέλαβε να εκτελέσει το έργο. Η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου πέτυχε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για να γίνει το έργο.

«Θέτουμε σε τροχιά υλοποίησης ένα έργο που θα συμβάλλει στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στους αγροτικούς δρόμους του Δρυμού και θα διευκολύνει τις μετακινήσεις των κατοίκων που ασχολούνται με αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Κάναμε τις μελέτες, εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση και το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινά η υλοποίηση του έργου», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Το έργο αφορά στη βελτίωση της λειτουργικότητας και την ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών του Δρυμού, συνολικού μήκους 4.872 μέτρων.

Περιλαμβάνει εργασίες:

  • Ανακατασκευής οδοστρώματος οδών,
  • Διαμόρφωση τριγωνικής τάφρου (gutter) για την συλλογή των όμβριων υδάτων της κάθε οδού,
  • Εργασίες οδοστρωσίας βάσης,
  • Ασφαλτικές εργασίες,
  • Εργασίες κάθετης και οριζόντιας σήμανσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμαρχοι σε Αν. Μακεδονία και Θράκη ζητούν άνοιγμα των συνόρων με Βουλγαρία

@dmin

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Πρόσληψη 75 ατόμων

@dmin

Δήμος Αλίμου: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων εγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα