ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Πάτρας: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα φιλοζωίας στα παιδιά

Η Υπεύθυνη Διαχείρισης των ζώων συντροφιάς του Δήμου Πατρέων Γιούλα Ανωγιάτη και η Ελένη Κασπίρη, θετική εκπαιδεύτρια  ζώων συντροφιάς  παρουσίασαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα φιλοζωίας της Π.Φ.Π.Ο. (Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία), στους μικρούς μαθητές του 51ου Νηπιαγωγείου  και του 33ου Δημοτικού σχολείου Πατρών, σε μια εκδήλωση που έγινε στο Πάρκο Εκπαιδευτικών δράσεων του Δήμου, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των μαθητών  σε θέματα των ζώων, με πρόσκληση προς τα σχολεία, της Υπεύθυνης του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων, Γιώτας Φουράκη.

Στόχος και σε αυτή την συνάντηση με τους μικρούς μαθητές, ήταν η καλλιέργεια του σεβασμού, της ενσυναίσθησης, της φιλοζωικής παιδείας και ευαισθητοποίησης των παιδιών σε πολλά θέματα που αφορούν στα ζώα.

Το πρόγραμμα παρουσιάζεται ήδη από το Δήμο Πατρέων από το 2017 σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων σε σχολεία  και στις κατασκηνώσεις του Δήμου μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Βισαλτίας: Έφυγε από την ζωή ο πρώην Αντιδήμαρχος Νάσος Κουντουράς

@dmin

Δήμος Θερμαϊκού: Σε λειτουργία το σύστημα αυτόματης μίσθωσης κοινόχρηστων ποδηλάτων

@dmin

Δήμος Θέρμης: Προβλήματα από την κακοκαιρία

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα