ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Χάλκης: Βραβεύτηκε στην εκδήλωση Smart Cities Awards

Ο Δήμος Χάλκης έλαβε τιμητική διάκριση στην εκδήλωση Smart Cities Awards η οποία διεξήχθη στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου κατά την διάρκεια του  Συνεδρίου «Smart Cities».

Ο Δήμος Χάλκης τιμήθηκε για την υλοποίηση του έργου «Έξυπνης Πόλης» το οποίο βελτιώνει τις συνθήκες ζωής των πολιτών και προάγει την σύγχρονη διακυβέρνηση και της «Ενεργειακής Επάρκειας» η οποία με ορατό κοινωνικό πρόσημο βελτιώνει την ποιότητα ζωής σε έναν ακριτικό τόπο της Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Φραγκάκης Ευάγγελος δήλωσε κατά την διάρκεια παραλαβής του βραβείου:

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος διότι στο πρόσωπο μου τιμάται μια ολόκληρη κοινωνία ενός μικρού νησιού της χώρας μας. Μια καινοτόμα, διορατική και τολμηρή κοινωνία η οποία με υπερηφάνεια, όραμα και απόλυτη συνεργασία προοδεύει, εξελίσσεται και βελτιώνει την καθημερινότητα των μελών της. Τα μικρά νησιά μεγαλώνουν σε μέγεθος και ψυχή την Ελλάδα μας, οι ηρωικές φιγούρες των μονίμων κατοίκων των νησιών μας με λεβεντιά και πατριωτισμό παραμένουν φύλακες των συνόρων της Πατρίδας μας. Η πράσινη ενέργεια, η πράσινη μετακίνηση, η προσπάθεια ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων και ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχουν ενσωματωθεί πλήρως στις ζωές όλων μας και οι λύσεις που δίνονται είναι 100% επιτυχημένες. Αυτό το βραβείο ανήκει κυρίως στους άξιους συνεργάτες μου, οι οποίοι με τιμιότητα, ήθος και εργατικότητα υλοποιούν με  επιτυχία όλες τις πρωτοβουλίες μας. Σας ευχαριστώ θερμά για αυτή την βράβευση».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Χρηματοδότηση δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων (λίστα)

admin

Δήμος Παύλου Μελά: Ξεκίνησαν οι Εγγραφές στην «Παιδική Ομπρέλα» για το σχολικό έτος 2023-2024

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Εγκρίθηκε το Τεχνικό πρόγραμμα για το 2023

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα