Δήμοι

Δήμος Παύλου Μελά: Προσλήψεις 44 ατόμων στην ΔΗ.Κ.Ε. ΙΡΙΣ

Η κοινωφελής επιχείρησης του Δήμο Παύλου Μελά ΔΗ.Κ.Ε. ΙΡΙΣ ανακοινώνει την πρόσληψη εκπαιδευτικού – καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για τη λειτουργία των καλλιτεχνικών τμημάτων – δραστηριοτήτων της ΔΗ.Κ.Ε. ΙΡΙΣ, που εδρεύει στη Σταυρούπολη – Δήμος Παύλου Μελά, Νομού Θεσσαλονίκης, για την εκπαιδευτική χρονιά 2021-2022.

Χρονική διάρκεια σύμβασης εννέα (9) και οκτώ (8) μηνών.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως, είτε ηλεκτρονικά στο mail : info@irispm.gr, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της ΔΗ.ΚΕ. ΙΡΙΣ (Λαγκαδά 293 – 1ος όροφος, Σταυρούπολη).

Δε γίνονται δεκτές αιτήσεις που υποβάλλονται ταχυδρομικά.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση για μία (1) μόνο ειδικότητα. Υποψήφιοι που καταθέσουν για πάνω από μια θέση θα απορρίπτονται εξαρχής.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης:

α) Στα τα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» (Δ/νση: Λαγκαδά 293, 1ος όροφος, δημοτική ενότητα Σταυρούπολης, τηλ. 2310 662-944, 642-405) καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

β) στο δικτυακό τόπο του Δήμου Παύλου Μελά (www.pavlosmelas.gr) και

γ) στην ιστοσελίδα της επιχείρησης www.irispm.gr.

Προθεσμία

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη εργάσιμη της ημερομηνίας δημοσίευσης περίληψης της παρούσας (Κυριακή 04.07.2021), σε μία ημερήσια εφημερίδα του Νομού Θεσσαλονίκης, όπως ορίζει το άρθρο 1 παρ. 4ββ του Π.Δ. 524/1980, στα γραφεία της Επιχείρησης από την Δευτέρα 05.07.2021 έως και την Τετάρτη 14.07.2021 κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα έντυπα στους παρακάτω συνδέσμους:

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΌΣΛΗΨΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΣΕΠ ΓΙΑ Η/Υ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Αμαρουσίου: Εγκαινιάστηκε το πρώτο πλήρες ενεργειακά αυτόνομο πάρκο

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Συνάντηση του Δημάρχου Δημήτρη Ασλανίδη με τον Πρόεδρο της ΠΕΔ-ΚΜ Ιγνάτιο Καϊτεζίδη

@dmin

Τέλος η προσκόμιση φορολογικής ενημερότητας στους Δήμους

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα