ΔήμοιΠροσλήψεις

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: Προσλήψεις 47 ατόμων για τη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη ανακοινώνει της πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικό για τη λειτουργία του ∆ηµοτικού Ωδείου, του Παραρτήµατος αυτού και των Κέντρων Πολιτισµού του ∆ήµου Πυλαίας-Χορτιάτη κατά τη διδακτική περίοδο 2020-2021, µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού σαράντα επτά (47) ατόμων καλλιτεχνικού – εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού διάρκειας οκτώ (08) μηνών και εννέα μηνών (09).

Προθεσμία και Τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόµενοι καταθέτουν τις αιτήσεις τους αποκλειστικά και µόνο µέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο email της ΚΕΠΑΠ kepap@pilea-hortiatis.gr , είτε αυτοπροσώπως µέσω ραντεβού έως τη λήξη της προθεσµίας µαζί µε τα ζητούµενα δικαιολογητικά, µέσα σε προθεσµία δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών από την επόμενη εργάσιμη της ημερομηνίας δημοσίευσης της παρούσας.

Δηλαδή από την Πέμπτη 08.07.2021 έως και την ∆ευτέρα 19.07.2021 στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισµού Αθλητισµού και Περιβάλλοντος ∆ήµου Πυλαίας –Χορτιάτη (∆ιεύθυνση Απ. Σαµανίδη 21, ∆ηµαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη, 1ος όροφος, γραφεία Κ.Ε.Π.Α.Π., τηλ. 2313 301099 & 2313 301013) ,τις εργάσιµες ηµέρες και τις ώρες: 09.00- 14.00.

Η ηλεκτρονική αίτηση των υποψηφίων θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά µε την μορφή PDF αρχείου, και δεν γίνονται δεκτά συμπληρωματικά email .

Στις περιπτώσεις που τα αρχεία λόγω όγκου δεν µπορούν να σταλούν µε email θα πρέπει να σταλούν αποκλειστικά µε wetransfer.

Λήξη υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ώρα 14.00 της τελευταίας ημέρας υποβολής.

Η παρούσα δηµοσιεύεται σε δύο (2) εφηµερίδες της Θεσσαλονίκης, στον Πίνακα Ανακοινώσεων του ∆ηµαρχείου Πυλαίας-Χορτιάτη και στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Πυλαίας-Χορτιάτη. Αντίγραφο της προκήρυξης θα αναρτηθεί στα γραφεία της ΚΕΠΑΠ, του ∆ήµου Πυλαίας Χορτιάτη και στην ιστοσελίδα του https://www.pilea-hortiatis.gr/

Μπορείτε να κατεβάσετε την προκήρυξη ΕΔΩ 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ξεκίνησαν οι προεγγραφές στα δημοτικά ΚΔΑΠ

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Εγκαίνια της αναπλασμένης Πλατείας Μελισσοχωρίου

@dmin

Δήμος Θερμαϊκού: Ευκολότερη μελλοντικά η πρόσβαση από Επανομή προς Θεσσαλονίκη

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα