Δήμοι

Δήμος Πυλαίας–Χορτιάτη: Στήριξη στους καλλιτέχνες του

Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος στους καλλιτέχνες που διαμένουν στα όριά του.

H Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη (Κ.Ε.Π.Α.Π) σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας-Χορτιάτη απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους καλλιτέχνες που διαμένουν στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, οι οποίοι θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του 2021-2022.

Η πρόσκληση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υλοποίησης του νέου Καλλιτεχνικού Προγραμματισμού που συμπεριλαμβάνει την στήριξη των καλλιτεχνών του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη.

Αναζητούνται καλλιτεχνικές προτάσεις δημιουργών, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μουσικής, της λογοτεχνίας, του θεάτρου και των εικαστικών ή στον συνδυασμό αυτών.

Από τις προτάσεις που θα κατατεθούν θα επιλεγούν δύο προτάσεις που θα ενταχθούν στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της ΚΕΠΑΠ και του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας- Χορτιάτη και το κόστος αυτών δεν θα ξεπερνάει τα 1.000€( μικτά) για κάθε εκδήλωση.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν
  • Αναλυτική Πρόταση
  • Βιογραφικό Σημείωμα του Καλλιτέχνη

Για την κάλυψη των οικονομικών θα πρέπει να υπάρχουν τα αντίστοιχα παραστατικά (τιμολόγιο παροχής Υπηρεσιών).

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων είναι Δευτέρα 1|02|2021 και ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων Κυριακή 28| 02|2021.

Email Υποδοχής Προτάσεων : opencallconservatory@gmail.com

Δικαίωμα υποβολής προτάσεων δεν έχουν όσοι διατηρούν σχέση εργασίας με την ΚΕΠΑΠ. Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή της ΚΕΠΑΠ που απαρτίζεται από τον Πρόεδρο της ΚΕΠΑΠ κ. Αστέριο Κισκίνη, την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Ερατώ Αλακιοζίδου και ένα μέλος του Καλλιτεχνικού Προσωπικού της ΚΕΠΑΠ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκαν ο Δήμαρχος και οι εκλεγμένοι αιρετοί του νέου Δημοτικού Συμβουλίου

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Ξεκινά το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα»

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Συνάντηση με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου σε Καλλιθέα και Μυγδονία

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα