Δήμοι

Δήμος Θερμαϊκού: 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Thermaikos Run 2023»

Το γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού διοργανώνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 στην Περαία λαϊκό αγώνα δρόμου με τον διακριτικό τίτλο: «Thermaikos Run 2023». Η διαδρομή θα είναι 14χλμ (Αγωνιστική) και 2,3χλμ (περιπατητική). Θα πραγματοποιηθεί εντός των ορίων του Δήμου Θερμαϊκού, συγκεκριμένα από την Περαία έως την Αγία Τριάδα.

Αγωνιστικός Δρόμος 14.000 μέτρων

Ο αγώνας πραγματοποιείται δίπλα στην θάλασσα σε μια υπέροχη επίπεδη διαδρομή η οποία διασχίζει όλο το παραλιακό μέτωπο της δημοτικής ενότητας Θερμαϊκού (Περαία –Νέοι Επιβάτες – Αγιά Τριάδα) ξεκινώντας από την Πλατεία Ελευθερίας στην Περαία προς το ΚΑΠΠΑ όπου πραγματοποιείται αναστροφή με κατεύθυνση προς το τέλος του πεζοδρόμου της Αγίας Τριάδας (9.5 χιλ) όπου γίνεται και η τελευταία αναστροφή προς τον Τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ηλικίες από 15 και άνω και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Παροχές στους συμμετέχοντες

  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
  • Τ shirt αθλητικό όπου αναγράφεται η διοργάνωση
  • Υδροποσία
  • Μετάλλιο συμμετοχής
  • Μπανάνα και στον τερματισμό–νερό

Ώρα έναρξης Αγωνιστικού Δρόμου: 9:30 και

Ώρα λήξης: 13:00. (πλατεία Ελευθερίας – Περαία)

Δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ

Λαϊκός Περιπατητικός Δρόμος 2.300 μέτρων

Ο Λαϊκός Περιπατητικός δρόμος έχει αφετηρία το ΚΑΠΠΑ 2000 και διασχίζει το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Θερμαϊκού (Δημοκρατίας, Ξενίου Διός, Π.Κουντουριώτου) με τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας. Είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και η συμμετοχή σε αυτόν είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ηλικίες από 4 και άνω. Συνιστάται τα παιδιά να συμμετέχουν με συνοδό.

Για τον λαϊκό περιπατητικό αγώνα δε θα γίνει η δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έρχονται στον χώρο του ΚΑΠΠΑ όπου θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής για να ακολουθήσουν την διαδρομή με τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας . Στον τερματισμό θα παραλαμβάνουν και το μετάλλιο της συμμετοχής τους.

  • Ώρα προσέλευσης : 9:00
  • Ώρα έναρξης Λαϊκού Περιπατητικού Δρόμου: 10:00

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Αναληθείς φήμες τα περί hotspot

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Εγκρίθηκε η τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Ωραιοκάστρου

@dmin

ΔΕΥΑ Ωραιοκάστρου: Παράταση ημερομηνίας λήξης εκκαθαριστικών λογαριασμών Γ΄ Τετραμήνου 2021

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα