ΕργασίαΠροσλήψεις

Δήμος Θέρμης: Πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών των επιτυχόντων Ο.Α.Ε.Δ. (ΚΟΧ4/2020)

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι στον διαγωνισμό του ΟΑΕΔ (ΚΟΧ 4/2020) για την πλήρωση των 36.500 θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ), Συναφείς Φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων, καλούνται να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία για την πρόσληψή τους με βάση τους πίνακες των επιτυχόντων όπως αυτοί αναρτήθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία .

Οι επιτυχόντες θα πρέπει:

  • Εφόσον λάβουν το ανάλογο συστατικό σημείωμα από τον ΟΑΕΔ , να το αποστείλουν στην υπηρεσία μας (μέσω e-mail ή fax) μέσα σε διάστημα πέντε (5) ημερών όπως αυτό ορίζεται στην προκήρυξη του διαγωνισμού.
  • Μετά την πρωτοκόλληση του συστατικού σημειώματος από την υπηρεσία μας και την επαναποστολή του στους επιτυχόντες, θα πρέπει να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά ορίζονται και είναι απαραίτητα για την πρόσληψή τους με βάση την ειδικότητά τους. Επίσης, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τρεις (3) υπεύθυνες δηλώσεις, οι οποίες θα αποσταλούν εκ των προτέρων στα email επικοινωνίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι η προσκόμιση όλων των δικαιολογητικών θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά (μέσω e-mail, fax) προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά της νόσου COVID-19.

Σε περίπτωση που είναι αναγκαία η αυτοπρόσωπη παρουσία, θα διενεργείται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης και επεξεργασίας των δικαιολογητικών των επιτυχόντων ορίζεται στο χρονικό διάστημα των τριάντα (30) ημερών από την αποστολή του συστατικού σημειώματος στην υπηρεσία μας, όπως αυτό ορίζεται στην προκήρυξη του διαγωνισμού.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ: 2313-300700
Αρμόδιος υπάλληλος: Γεώργιος Στιβακτάκης 2313-300749
e-mail επικοινωνίας: info@thermi.gov.gr

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Υποχρεωτικό το self – test από Δευτέρα για εργαζόμενους

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Προσλήψεις 35 σχολικών καθαριστριών μέσω ΑΣΕΠ

@dmin

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε και πώς θα καταβληθεί

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα