ota24.gr
Αναπτυξιακά ΈργαΔήμοι

Δήμος Θεσσαλονίκης: Σε πλήρη εξέλιξη το 24μηνο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων – Ποιοι δρόμοι αναβαθμίστηκαν σε Τούμπα και Σαράντα Εκκλησίες

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, με τη δημοτική αρχή να θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης. Οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις, οι οποίες έχουν ορίζοντα υλοποίησης 24 μηνών, στοχεύουν στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της καθημερινότητας πεζών και οδηγών.

Οι εργασίες ξεκίνησαν δυναμικά από τις περιοχές των Σαράντα Εκκλησιών και της Τούμπας, ενώ ήδη ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση σε μια σειρά από δρόμους των περιοχών.

Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις ολοκληρώθηκαν στους εξής δρόμους:

  • Α’ Δημοτική Κοινότητα (40 Εκκλησιές): Οδός Βιζυηνού, Σκουφά και Βύζαντος – Βιζύης.

  • Δ’ Δημοτική Κοινότητα (Τούμπα): Οδοί Ανατολικής Θράκης, Αρτάκης, Στρατηγού Παπούλα, Τυρολόης, Ελευσίνος, Βιζύης και Κεραμεικού.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της διοίκησης, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με συνέπεια τα επόμενα δύο χρόνια, καλύπτοντας τόσο κεντρικούς οδικούς άξονες όσο και δρόμους γειτονιάς με χαμηλότερο κυκλοφοριακό φόρτο. «Η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών περνά μέσα από ένα αναβαθμισμένο και ασφαλές οδικό δίκτυο. Συνεχίζουμε με σχέδιο, συνέπεια και καθημερινή δουλειά», επισημαίνει ο δήμος σε σχετική του ενημέρωση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λαγκαδά: Ονοματοδοσία του πάρκου «λαϊκής αγοράς»

Virus

Ο Δήμος Δελφών ζητά να παραμείνουν ανοιχτά τα ΕΛΤΑ σε Δελφούς και Ιτέα

Σ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ο ανασχηματισμός, η παραίτηση και η ανεξαρτητοποίηση

Virus

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα