ΠροκηρύξειςΣώματα ασφαλείας

ΕΛ.ΑΣ: Προκήρυξη για πρόσληψη Διδακτικού προσωπικού στην σχολή αστυφυλάκων

Η Σχολή Αστυφυλάκων είναι Ανωτέρα Σχολή της ΕΛΑΣ υπερδιετού κύκλου σπουδών, που ανήκει στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εδρεύει στην Κομοτηνή του Νομού Ροδόπης, λειτουργεί σε επίπεδο Διεύθυνσης Αστυνομίας και υπάγεται στην Αστυνομική Ακαδημία.

Στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής θα λειτουργήσει Κέντρο Εκπαίδευσης Συνοριακών Φυλάκων (Κ.Ε.Σ.Φ.), όπου θα εκπαιδευτούν Συνοριακοί Φύλακες.

Το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής (Κέντρο Εκπαίδευσης Συνοριακών Φυλάκων Κομοτηνής) προκηρύσσει την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του, (θεωρητική εκπαίδευση εκπαιδευόμενων Συνοριακών Φυλάκων) κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2020, με διάρκεια θεωρητικής εκπαίδευσης έως τρεις (3) μήνες, με δυνατότητα παράτασης.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, ως και τα απαιτούμενα σχετικά υπηρεσιακά έντυπα για την υποβολή της υποψηφιότητας (αίτηση, κ.λ.π.), παρέχονται από την Υπηρεσία μας στη διεύθυνση 7ο χλμ Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης,Τ.Κ.69100 , αλλά και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ με Α.Δ.Α. 6ΔΒΟ46ΜΤΛΒ-Λ5.

Για λοιπές λεπτομέρειες και πληροφορίες, παρακαλούνται οι υποψήφιοι/-ες να απευθύνονται στο Γραφείο Σπουδών και Δημοσίων Σχέσεων της Υπηρεσίας μας, στο τηλέφωνο 2531057076 και από ώρες 08.00 μέχρι 14.00.

Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη με επιλογή των υποψηφίων θα γίνεται μέχρι την 14.00 ώρα της 01-07-2020 , προσωπικά από τους υποψήφιους/-ες ή από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Κέντρο Εκπαίδευσης Συνοριακών Φυλάκων Κομοτηνής, 7ο χλμ Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης,Τ.Κ.69100.

Δυνατή η υποβολή των αιτήσεων ή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς των ΕΛΤΑ ή Courier στην έδρα της Υπηρεσίας μας, υπό την προϋπόθεση εφαρμογής των αναφερομένων στη σχετική προκήρυξη.

Τα απαραίτητα έγγραφα μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΠΟΠ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για προσλήψεις στον στρατό

@dmin

ΓΕΕΘΑ: Κρίσεις ανωτάτων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων

@dmin

Δήμος Καμένων Βούρλων: Πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ

@dmin
Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα