Απόψεις

Η ΚΕΔΕ … γραφείο εξυπηρέτησης αιτημάτων

Τελικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε … ο καλύτερος συνδικαλιστικός φορέας για ικανοποίηση αιτημάτων μελών της ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Γράφει ο Βασίλης Ξενιτόπουλος

ΑΓΩΝΑ διαρκή δίνει ο Πρόεδρος της για σταθεί αρωγός στα αιτήματα. Στα πλαίσια της αμέριστης συμπαράστασης που επιδεικνύει και η Κυβέρνηση … ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ … ΟΛΑ τα αιτήματα ΑΜΕΣΑ βρίσκουν τη νομική ΟΔΟ για να υλοποιηθούν.

ΜΕΤΑ την  επιτυχία στο “χρόνιο” αίτημα για τις συντάξεις …. ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗ ΦΑΣΗ … ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ.

Μια σύντομη ιστορική αναδρομή θα μας βοηθήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Νομοθεσία, Πρόεδροι Δημοτικών Συμβουλίων σε Δήμους άνω των 100.000 κατοίκων ΚΑΙ οι ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ άνω των 200.000 κατοίκων ΕΠΡΕΠΕ ΑΝ ήταν Δημόσιοι Υπάλληλοι, ή Υπάλληλοι ΝΠΔΔ, ή Υπάλληλοι ΝΠΙΔ, ή υπάλληλοι επιχειρήσεων που ΑΜΕΣΑ ή ΕΜΜΕΣΑ ορίζει ο Δήμος ή το Δημόσιο ή ανήκουν στους μετόχους τους …. ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ να λάβουν ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ, ΩΣΤΕ να ΑΣΚΟΥΝ τις υποχρεώσεις τους. Και φυσικά αρκούνται πλέον με τις αποδοχές της θέσης και τα ουκ ολίγα προνόμια. Τα ίδια όπως αναφέρεται ίσχυαν και για τον Συμπαραστάτη του Δήμου ή της επιχείρησης. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ.

ΑΥΤΑ … ΠΡΙΝ ΤΟ “Ρουσφέτι”. ΤΩΡΑ Η ΚΕΔΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ συμβουλίων Δήμων ΑΝΩ των 100.000 κατοίκων ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ πλέον στην ΑΙΤΗΣΗ ΛΗΨΗΣ ΑΔΕΙΑΣ … ΑΛΛΑ σε ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ. Την οποία και αν αποφασίσουν ΝΑ ΜΗ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ …ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ … ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ … ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ.

ΚΑΙ φυσικά ΜΕ ΟΛΑ τα προβλεπόμενα λόγω θέσεις προνόμια, πχ. αυτοκίνητο με οδηγό, έξοδα δημοσίων σχέσεων, παράστασης κλπ.

Βέβαια ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ να μην μείνουν παραπονούμενοι και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι … αφού όπως θα είδατε οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί και θα τους … ΠΝΙΞΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ κάπου στο βάθος θα έρθει και η ώρα των ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΟΤΑΝ Η ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ ΑΝΟΙΓΕΙ … ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ.

  • Άραγε ποιοι ωφελούνται και προχώρησαν σε αυτή την πρόταση?
  • Σε μικρότερους Δήμους γιατί έγινε ο διαχωρισμός? ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ?

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΕΔΕ …

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πάρης Τσογκαρλίδης: «Πόντιος Πιλάτος» η Διοίκηση του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη

@dmin

Ερωτήματα με οσμή σκανδάλου για την απολύμανση των φυλακών

Ioannis Terzakis

Εκλογές και … οικονομικό υπόβαθρο

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα