ΔήμαρχοιΥγεία

Μήνυμα του δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα σχετικά με τον κορωνοϊό

“Μέσα από τις δύσκολες στιγμές σε μια κοινότητα, σε ένα έθνος, έχουμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε άλλα χαρακτηριστικά, όπως είναι η αλληλεγγύη για όσους βρίσκονται σε ανάγκη.

Αυτή την ώρα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, οφείλει να σταθεί στο πλευρό κάθε δημότη, με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει.

Αυτή την ώρα, κάθε δήμος, έχει την υποχρέωση να προσαρμόσει τις υπηρεσίες του στις νέες συνθήκες και να εξυπηρετήσει τους δημότες του.

Ο δήμος Βόλβης, με αίσθημα ευθύνης, προσάρμοσε άμεσα τη λειτουργία του, στην αναγκαιότητα που δημιούργησε η πανδημία.

Εναρμονίστηκε άμεσα με τις οδηγίες του υπουργείου εσωτερικών και της Πολιτικής Προστασίας, ενημερώνοντας εγκαίρως όλους τους δημότες

Δημιούργησε άμεσα τις υπηρεσίες και τα εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πολιτών, αντικαθιστώντας την προσωπική παρουσία με ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Σχεδίασε ένα εκτεταμένο και συνεχές πρόγραμμα απολυμάνσεων σε κάθε ανοικτό δημόσιο χώρο, αλλά και σε όλα τα δημόσια κτίρια,  προστατεύοντας τη δημόσια υγεία, αλλά και την υγεία των δημοτικών υπαλλήλων, οι οποίοι συνέχισαν να εργάζονται στην πρώτη γραμμή.

Ενίσχυσε τις υπηρεσίες του «Βοήθεια στο σπίτι», ώστε να βρίσκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες, ενώ δημιούργησε και τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης για όσους την χρειαστούν.

Παράλληλα, μέσω τηλεδιάσκεψης, η δημοτική αρχή ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, όταν τα μέτρα περιορισμού θα αρθούν και η οικονομία θα πρέπει αρχίσει να κινείται και πάλι.

Ο δήμος Βόλβης, στηρίζεται στον τουρισμό, σε έναν κλάδο που αναμένεται να πληγεί σημαντικά από τη μάστιγα του κορωνοϊού. Ωστόσο, οι στρατηγικές κινήσεις, στις οποίες έχουμε προχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, όπως άλλωστε πράξαμε και την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Σε αυτή τη μάχη, που θα συνεχιστεί όπως φαίνεται για αρκετό καιρό, δεν θα μείνουμε πίσω και με όλες μας τις δυνάμεις θα κινηθούμε ταυτόχρονα, τόσο στην κατεύθυνση της παροχής υπηρεσιών, όσο και στην κατεύθυνση της υποστήριξης της τοπικής οικονομίας. Να είναι βέβαιοι οι πολίτες του δήμου Βόλβης, όπου κι αν κατοικούν, ότι θα είμαστε στο πλευρό τους και αυτές τις δύσκολες ώρες, με σχέδιο, με πρόγραμμα, με αποφασιστικότητα.

Όλοι μένουμε σπίτι, με υπευθυνότητα και συναίσθηση για την προστασία του διπλανού μας και της κοινότητας μας.

Εμείς, μένουμε άγρυπνοι στις επάλξεις, για να φροντίσουμε για όλους εσάς, ώστε όταν με τη βοήθεια του Θεού, ξεπεράσουμε τον σκόπελο, να προχωρήσουμε και πάλι μπροστά.”

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δημ. Δεμουρτζίδης: «Ψωνίζουμε στην αγορά του Δήμου Παύλου Μελά»

@dmin

Επιστολή Δημάρχων που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα Κυρίζογλου για την προεδρία της ΚΕΔΕ

admin

ΕΦΕΤ: Ανάκληση προϊόντων της Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα