Απόψεις

Οι ρυθμοί Ζέρβα … και ο κίνδυνος για τους δημότες. Παραμυθούπολη Ζέρβα 3

Μεγάλο και σημαντικό κομμάτι στο Έργο ενός Δήμου, είναι ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ και ΚΑΛΥΨΗ βασικών αναγκών των Δημοτών.

Γράφει ο Βασίλης Ξενιτόπουλος

Δυστυχώς ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αποδεικνύεται η Διοίκηση Ζέρβα, ως η Διοίκηση που δίνει προτεραιότητα σε θεωρίες, υποσχέσεις, σπατάλες δημοσίων σχέσεων και αόριστων υποσχέσεων.

Η διοίκηση που καταστρατηγώντας κάθε ΗΘΙΚΗ προτεραιότητα, ενδιαφέρεται για πρόσκαιρες και αποσπασματικές ενέργειες κατασκευών, με αναθέσεις και δημόσιες σχέσεις και ΟΧΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑ και ανάγκες των πολιτών. ΑΚΟΜΗ και όταν αφορούν το ευαίσθητο κομμάτι των παιδιών και της κοινωνικής τους ζωής που με τις παραλείψεις τους διακινδυνεύουν.

Έτσι λοιπόν κινήθηκαν ΚΑΙ στο θέμα των Παιδικών χαρών, σημαντικών σημείων κοινωνικοποίησης των παιδιών και σημεία ανακούφισης των οικογενειών.

  1. Ξεκίνησαν λοιπόν τις εργασίες για ένα διαγωνισμό από τις αρχές του … 2021.
  2. Αισίως τα μάζεψαν όλα τον 5ο του 2021 και έτσι εισηγήθηκαν ένα διαγωνισμό ύψους 1.999.000 ώστε να γίνει ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός.
  3. Ο διαγωνισμός λοιπόν έγινε τον 7ο του 2021.

ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. Θα σας στεναχωρήσω λοιπόν. ΣΗΜΕΡΑ 3/5/2022 ο διαγωνισμός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ???

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΟΠΟΤΕ … ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Και βέβαια τα ερωτήματα θα μείνουν πολλά για αναζήτηση, έλεγχο και πληροφόρηση. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ και με ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ έγινε η προμήθεια κατασκευών και παιχνιδιών και με ποια διαδικασία ….. εγγύηση και επιδιόρθωση ??

ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

Ευαίσθητοι φάνηκαν αμέσως και με κατανόηση οι κ Ζέρβας, Λεκάκης και Κυριζίδης. Άλλωστε αυτοί περαστικοί είναι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.

Ποια η κατάσταση στο θέμα των Παιδικών χαρών? Της συντήρησής τους? Της επισκευής τους? Της ασφάλειας των ΔΗΜΟΤΩΝ? Της ασφάλειας των παιδιών?

Αναγνωρίζοντας λοιπόν τις ανάγκες και τις καθυστερήσεις στην όποια λήψη μέτρων, αναγκάστηκαν να ζητήσουν ποσά που θα κάλυπταν την γνωστή στη λογική τους ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ.

Έτσι λοιπόν ο κ Κυριζίδης προχωρά σε ένα … επείγον αίτημα ύψους 60.000 ευρώ ΓΙΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

Βέβαια αν δούμε ΑΚΟΜΗ και αυτό το αίτημα θα μπορούσε να αποτελεί ακόμη ένα  ΜΝΗΜΕΙΟ ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΝΟΗΣΙΑΣ.

  • ΞΕΚΙΝΑ λοιπόν με ένα αίτημα αναγκαίας δαπάνης στις 5/2021
  • ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ με το ίδιο αίτημα στις 14/1/2022
  • ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ με ένα νέο υπηρεσιακό στις 7/4
  • ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ στις 13/4

Ενδιάμεσα λοιπόν αυτής της καριέρας αιτημάτων … αναγκαστικά … λόγω συνταξιοδοτήσεων αποχωρεί και κόσμος από τις επιτροπές. Μιλάμε δηλαδή για αισιόδοξες ρυθμίσεις ανανέωσης του δυναμικού των επιτροπών.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ … ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ

Συσκέψεις επί συσκέψεων για να μας πείσουν πως ασχολούνται με το θέμα και έχουν πρόθεση και σχέδιο. Συσκέψεις και ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ για το ενδιαφέρον και τις προτεραιότητες στον Δημότη. ΥΦΟΣ καρδιναλίων για το έργο που προσφέρουν ως οι μόνοι ιθύνοντες και ΙΚΑΝΟΙ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ? ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΟΡΕΩΝ.

ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ_ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ

Η_ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ_ΓΙΝΕΤΕ_ΕΦΙΑΛΤΗΣ

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η Ελλάδα της πραγματικότητας…

admin

Ψηφιακός «λήθαργος» για τους ελληνικούς δήμους

@dmin

Ερωτήματα με οσμή σκανδάλου για την απολύμανση των φυλακών

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα