ΟΤΑΠεριφέρειες

ΠΚΜ: Εργασίες κοπής πρασίνου στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 5 Απριλίου έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου) και επί του οδικού τμήματος από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (γέφυρα Ανθεμούντα) έως την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών (ανισόπεδος κόμβος -Α/Κ Προφήτη Ηλία).

Oι εργασίες κοπής πρασίνου θα εκτελεστούν ως εξής:
  • Επί της κεντρικής νησίδας της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, στην κατεύθυνση προς Νέα Μουδανιά και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν οι παραπάνω εργασίες, θα συνεχισθούν την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στην κατεύθυνση προς  το κέντρο Θεσσαλονίκης.
  • Δεξιά του οδικού τμήματος από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (γέφυρα Ανθεμούντα) έως την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών (ανισόπεδος κόμβος- Α/Κ Προφήτη Ηλία) και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 (εφόσον ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών) έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πόσοι αντιδήμαρχοι μπορούν να οριστούν ανά δήμο

Ioannis Terzakis

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης χλοοτάπητα σε τρεις αθλητικούς χώρους

@dmin

Δήμος Λαγκαδά: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

@dmin

1 σχόλιο

Τζο 05/04/2023 at 6:48 ΜΜ

Πως λεγόταν ο εργολάβος που το ανέλαβε? Street works …κάτι..?

Απάντηση

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα