ΟΤΑ

Ποδηλατόδρομοι χωρίς ποδήλατα στο δήμο Θεσσαλονίκης

Εκτός ΕΣΠΑ για την προμήθεια ηλεκτρικών ποδηλάτων έμεινε ο δήμος Θεσσαλονίκης, σημειώνει ο πολιτευτής Σάββας Χαλιαμπάλιας. Ο ιδρυτής του Φορέα Σκέψης Ενεργών Πολιτών επισημαίνει σε αυτή την ενέργεια προχώρησαν 6 δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος για τη διευκόλυνση των δημοτών τους αλλά ανάμεσα τους δεν ήταν ο κεντρικός δήμος. 

«Όπως πληροφορηθήκαμε 6 δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης ενήργησαν ταυτόχρονα  για να προμηθευτούν ηλεκτρικά ποδήλατα, μέσω ΕΣΠΑ. Στόχος είναι να τα παραχωρούν στους δημότες τους για δωρεάν χρήση. Παράλληλα σκοπεύουν να δημιουργήσουν ειδικούς  σταθμούς για τη φόρτιση των συγκεκριμένων οχημάτων με ηλεκτρικό ρεύμα» αναφέρει ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος και υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης. 

 «Για αυτόν το σκοπό λειτούργησαν προς την ίδια κατεύθυνση  οι δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος, εκτός βεβαίως του δήμου Θεσσαλονίκης. Θυμίζει την ιστορική ρήση «όλοι Έλληνες  πλην Λακεδαιμονίων». Ο μεγαλύτερος και σπουδαιότερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται σε λήθαργο. Τι κάνει άραγε η διοίκηση του; Γιατί δεν εντάχθηκαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα  ΕΣΠΑ. Ο δήμος Θεσσαλονίκης κατασκευάζει ποδηλατόδρομους – παρά τα κυκλοφοριακά προβλήματα που δημιουργούν-  τους οποίους φαίνεται πως θα χρησιμοποιούν οι δημότες γειτονικών δήμων» τονίζει ο κ. Χαλιαμπάλιας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΚΜ: Δημοπρατήθηκε η αναβάθμιση του Οδικού Δικτύου της Περιφέρειας

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Εγκαινιάζεται Αθλητικό Κέντρο Πάλης στο ΕΑΚ Βαρέων Αθλημάτων Σταυρούπολης

@dmin

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Κατάκτηση 2ης θέσης σε πανελλήνιο διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας από το 4ο Γυμνάσιο

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα