Δελτία Τύπου

Σ.ΚΟΙΝ.Δ.ΑΦ: Έρευνα καταγραφής προβλημάτων εργαζομένων στις Κοινωνικές δομές

Ο Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ. δημιούργησε ερωτηματολόγιο για να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, και πιθανές προτάσεις βελτίωσης για τη λειτουργία των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας- Κέντρα Κοινότητας, Δομές Αστεγίας, Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικά Παντοπωλεία, Συσσιτία, Φαρμακεία).

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Συλλόγου για διαρκή καταγραφή των λειτουργικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις δομές αντιμετώπισης της φτώχειας και με σκοπό την καλύτερη δυνατή προώθησή τους προς τους αρμόδιους φορείς, απευθύνουν κάλεσμα στους εργαζόμενους, να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο που έχει συνταχθεί για τον παραπάνω σκοπό, καταθέτοντας την δική τους άποψη, ώστε να ενισχυθούν οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος με ευνοϊκότερες συνθήκες για όλους μας.

Πρόκειται για ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο ανοιχτού τύπου στα βασικά σημεία του, όπου θα χρειαστούν λίγα λεπτά να το συμπληρώσετε .

Ο Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ ζητά την ανταπόκρισή όλων ώστε να καταγραφεί από όλους τους εργαζόμενους η καθημερινότητα που βιώνουν.

Ο κάθε εργαζόμενος παράλληλα δύναται να καταθέσει πιθανές προτάσεις δράσεων βελτίωσης  αποτελεσματικότητας της εξωστρέφειας των δομών.

Είναι πρόδηλο ότι οι δομές με το εξειδικευμένο προσωπικό είναι απαραίτητες για τις τοπικές κοινωνίες, καλύπτουν πάγιες ανάγκες και αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των δήμων και των ευάλωτων ομάδων.

Μπορείτε να συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιώργου Αρβανιτίδη στο FLASH RADIO 99.4 28-04-2022

admin

Δ. Βαρτζόπουλος: Υποχρεωτικός Εμβολιασμός και Επέκταση

ΠΚΜ: Σε αυξημένη επιφυλακή οι υπηρεσίες για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων λόγω της κακοκαιρίας «ARIEL»

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα