Παιδεία

Self test στα σχολεία: Θα δίνονται δύο μαζί μια φορά την εβδομάδα

Από την Τετάρτη έως το Σάββατο θα δίδονται «προκαταβολικά» δύο τεμάχια στους δικαιούχους. Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα (17/05) απαιτείται η διενέργεια του self test μία φορά την εβδομάδα.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα λάβουν, πλέον, δυο self test, ένα για την ερχόμενη και ένα για τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, από αύριο Τετάρτη (19/05) έως τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (22/05) – κατά τις εργάσιμες ώρες, πλην διανυκτερεύσεων και διημερεύσεων – θα γίνεται η προμήθεια από τα φαρμακεία των self test για μαθητές, εκπαιδευτικούς και για διοικητικό και λοιπό προσωπικό.

Τα δύο αυτά self tests θα είναι για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Δηλαδή δεν είναι για να χρησιμοποιηθούν την ίδια εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νέα οδηγία, που δόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα (17/05) απαιτείται η διενέργεια self test μία φορά την εβδομάδα, για την προσέλευση μαθητών, εκπαιδευτικών, διοικητικού και λοιπού προσωπικού στις σχολικές μονάδες της χώρας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με νέα οδηγία του υπουργείου Εργασίας, μέχρι τις 23 Μαΐου ισχύει υποχρέωση ενός self test την εβδομάδα για τους εργαζόμενους.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Οι μεγάλες προκλήσεις στην Παιδεία»

admin

Σχολεία: Στις 10 Μαΐου ανοίγουν Δημοτικά και Γυμνάσια

@dmin

Τα πρώτα βραβεία «Μαθητικής Καινοτομίας Ιωάννης Παπαευσταθίου»

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα