Δελτία Τύπου Δήμαρχοι Δήμοι

Συνάντηση Δ. Μάρδα με τον Δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γ. Τσαμασλή

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Θερμαϊκού συνάντηση του Δημάρχου κ. Γεωργίου Τσαμασλή με τον Δημήτρη Μάρδα, πρώην Αν. Υπουργού Οικονομικών και π. βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης και τους εμπειρογνώμονες της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (Κοιν.Σ.Επ) Ι.R.Hellas, κ. Διονύσιου Κορσιάνου και κ. Χρυσάνθη Πάντου. Ο κ. Μάρδας  παρευρισκόταν στη συνάντηση ως σύμβουλος επί των οικονομικών θεμάτων της Κοιν.Σ.Επ. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν πρόταση της Κοιν.Σ.Επ. με θέμα τη διαχείριση-αξιοποίηση των απορριμμάτων του Δήμου.

Υπήρξε ταύτιση των απόψεων και των δύο πλευρών όσων αφορά την εφαρμογή του προγράμματος «Ανάκυκλος ισχύς» και επισημάνθηκε από τον Δήμαρχο κ. Τσαμασλή η προτεραιότητα για τη διαχείριση των ογκωδών απορριμμάτων.

Μέσα στις επόμενες ημέρες μετά την αξιολόγηση του συνολικού όγκου των απορριμμάτων θα κατατεθεί η αναλυτική πρόταση της Κοιν.Σ.Επ. προς το Δήμο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σ.Φάμελλος: Μεθοδεύσεις του ΥΠΕΝ στη χωροθέτηση της ΜΕΑ Δυτικής Θεσσαλονίκης

ΟΑΕΔ: Παράταση στις συμβάσεις της Κοινωφελούς για τα hot spot

Σάλο προκάλεσε δημοσίευμα του ota24 για αιρετό του Λαγκαδά

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα