ΔήμαρχοιΟΤΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Συνήγορο του Πολίτη Ανδρέα Ποττάκη

Με τον Συνήγορο του Πολίτη Ανδρέα Ποττάκη συναντήθηκε σήμερα (11/6), στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας, συζητήθηκαν οι δυνατότητες δημιουργίας γραφείου του Συνηγόρου του Πολίτη με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
“Ο Συνήγορος του Πολίτη είναι ένας θεσμός που εδώ και 23 χρόνια έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των πολιτών και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης και κατ’ επέκταση και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των δήμων.

Η Διοίκησή μας πιστεύει στη δημιουργία και στην ενίσχυση τέτοιων θεσμών”, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι ένας από τους λίγους δήμους της χώρας που μετά τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές προχώρησαν στον εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Παράλληλα, ο κ. Ζέρβας έκανε γνωστό ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να καταστεί δυνατή η λειτουργία γραφείου του Συνηγόρου του Πολίτη στη Θεσσαλονίκη.

“Με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε για μια σειρά ζητημάτων”, ανέφερε από την πλευρά του ο Συνήγορος του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης, τονίζοντας:

“Είναι πρώτιστης σημασίας για μας να κατορθώσουμε να αποκτήσουμε μια μόνιμη βάση στη Θεσσαλονίκη, μια βάση που θα εξυπηρετεί το σύνολο της Βόρειας Ελλάδας. Το παλεύουμε χρόνια, αλλά νομίζω ότι με τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής θα έχουμε σύντομα μια ευτυχή κατάληξη”.
Στη συνάντηση από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης ήταν παρόντες ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Mάρκος Παπαζήσης, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Μάριος Καργιώτης και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νομικής Υποστήριξης του Δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Χρυσικός.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θέρμης: Πτώσεις δέντρων και πλημμυρισμένες κατοικίες σε Θέρμη – Τρίλοφο – Πλαγιάρι άφησε πίσω της η «ΙΛΙΝΑ»

@dmin

Δήμος Αλίμου: Στήριξη στη Ραφαέλα στον αγώνα για την ζωή

@dmin

Φτωχότερη η Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς έφυγε ο επί 18 χρόνια ο δήμαρχος

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα