ΔήμοιΟικονομίαΟΤΑ

Θεσσαλονίκη ερημιά και ελπίδα καμιά ΦΩΤΟ

Kαλα βλέπετε  10  το βράδυ δρόμοι και πεζοδρόμια ερήμωσαν καθώς οι περισσότεροι πολίτες είχαν φροντίσει να μην κυκλοφορούν έξω.

Εμφανής είναι η παρουσία της αστυνομίας καθώς κλιμάκια έχουν αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και σε άλλες περιοχές πραγματοποιώντας τους προβλεπόμενους ελέγχους.

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΗ ……

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Covid-19: Νέα κρούσματα σε σχολεία Θεσσαλονίκης

@dmin

Δήμος Κομοτηνής: Εκδήλωση «Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή εκτός νοσοκομείου»

@dmin

ΕΝΦΙΑ 2020: Ανεβαίνουν σήμερα στο taxisnet τα εκκαθαριστικά, πώς να τα εκτυπώσετε

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα