ΔήμοιΕκδηλώσειςΤέχνη - Πολιτισμός

6ο Φεστιβάλ ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Νεάπολης- Συκεών

Το 6ο Φεστιβάλ ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, επιστρέφει την Παρασκευή 22 Μαΐου 2026, γεμίζοντας το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πεύκων με δημιουργία, συμμετοχή και χαμόγελα.

Το Φεστιβάλ, στο οποίο θα λάβουν μέρος όλοι οι ωφελούμενοι των ΚΔΑΠ ΜΕΑ, όπως επίσης και φορείς ΑμεΑ (Δημόσιοι και Ιδιωτικοί) τόσο από το Νομό Θεσσαλονίκης όσο και περιφερειακά αυτού, καθώς και οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, θα περιλαμβάνει χορό, τραγούδι, παιχνίδι και θεατρικά δρώμενα.

Η δράση αρχίζει στις 10 το πρωί και διοργανώνεται με την υποστήριξη του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ).

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να παρουσιαστεί το έργο των ΚΔΑΠ ΜΕΑ και του συνόλου των φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της δημιουργικής απασχόλησης και ένταξης των ατόμων με αναπηρία.

Η σχετική πρόσκληση:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μόνο σε δύο τρεις δήμους της Θεσσαλονίκης φαίνεται να επιδιώκονται συγκλίσεις

admin

Θεσσαλονίκη | Νέος βανδαλισμός στην παιδική χαρά της πλατείας Καλλιθέας στην Άνω Πόλη

Σ

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Συνάντηση Δημάρχου για την υλοποίηση πιλοτικής υπηρεσίας μεταφοράς on demand

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα