Δήμοι

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας Krav Maga για γυναίκες

Το Τμήμα Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας και την Krav Maga Protection International, πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά, δωρεάν σεμινάριο Αυτοάμυνας για γυναίκες το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο Σχολικό Γυμναστήριο 2ου Λυκείου Αμπελοκήπων (οδός Νικ. Πλαστήρα 54).

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με αφορμή την 25η Νοεμβρίου που έχει ορισθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών. Η Βία κατά των γυναικών είναι ένα φαινόμενο που εκδηλώνεται ποικιλόμορφα, με την άσκηση λεκτικής, ψυχολογικής ή/και σωματικής βίας προς τις γυναίκες και αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων τους.

Στόχος της δράσης είναι η εξοικείωση, όσων γυναικών θα συμμετάσχουν, με βασικές έννοιες όπως η αυτοπροστασία, η δυναμικότητα, η αυτοπεποίθηση και η γνώση βασικών τεχνικών ώστε σε μια ενδεχόμενη επίθεση να καταφέρουν να αντιδράσουν με τον σωστό και συγχρονισμένο τρόπο μυαλού και σώματος.

Στο σεμινάριο, ο κ. Οικονόμου Χρήστος υπεύθυνος της KMP International, θα διδάξει τρόπους αποφυγής και αντιμετώπισης απειλών και επιθέσεων με τεχνικές, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη φυσική κατάσταση ή κάποια άλλη γνώση. Συστήνεται οι συμμετέχουσες να προσέλθουν με αθλητική ενδυμασία.
Για τη συμμετοχή σας παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα https://forms.gle/jZEkbscWFF1nSfKa9

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θέρμης: Διάκριση σε διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό για το δημοτικό σχολείο Ταγαράδων

@dmin

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Νέα ψηφιακή υπηρεσία My KEP live

@dmin

Έκτακτη κατανομή ποσού 10.770.000,00€ στους Δήμους της Χώρας

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα