Προσλήψεις

Δήμος Παύλου Μελά: Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ (ΣΟΧ3/2023)

Ο Δήμος Παύλου Μελά ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε  (5) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, τα οποία θα απασχοληθούν στο  Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Παύλου Μελά, που εδρεύει στην Υπόγεια Διάβαση επί της οδού Λαγκαδά Σταυρούπολης Ν. Θεσσαλονίκης και σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους άθλησης στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Παύλου Μελά όπως ΔΑΚ Σταυρούπολης, ΔΑΚ Πολίχνης, Σχολή Χορού Πολίχνης, Πολιτιστικό Κέντρο Ευκαρπίας, Πνευματικό Κέντρο Ευκαρπίας, Πνευματικό Κέντρο Μετεώρων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημερών, από 12/11/2023 έως και 21/11/2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα από την Ανακοίνωση δικαιολογητικά:

  • Είτε αυτοπροσώπως στην διεύθυνση Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221, περιοχή Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης κατά τις ώρες 08:30-13:00 καθημερινά, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
  • Είτε ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δήμου Παύλου Μελά στο εικονίδιο “Ηλεκτρονικές Αιτήσεις”, στον σύνδεσμο ΕΔΩ
  • Είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην διεύθυνση: Δήμος Παύλου Μελά, Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221, Τ.Κ. 56430, περιοχή Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, υπόψη κ. Στογιαννάκη Καλλιρόης & Πετράκη Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας 2313-302962 & 2313-302840 & 2313-302841).
Διαδικασία για ηλεκτρονική υποβολή:
  • Στο εικονίδιο “Ηλεκτρονικές Αιτήσεις”,  αφού κάνετε σύνδεση με τους κωδικούς taxisnet και εγγραφή προχωράτε στην “καταχώρηση νέας αίτησης”
  • Στην συνέχεια στην κατηγορία επιλέγετε “Αιτήσεις” και στην διαδικασία επιλέγετε “Αίτηση – Δικαιολογητικά ΣΟΧ 3/2023
  • Κλικ στο Δημιουργία & Επόμενο Βήμα
  • Κατεβάζετε το έντυπο Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση (το οποίο υπάρχει και στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης)
  • Το εκτυπώνετε, το συμπληρώνετε και το υπογράφετε
  • Στην προσθήκη αρχείων προσθέτετε το έντυπο της αίτησης και όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά σκαναρισμένα, ή σε ευκρινείς φωτογραφίες.(Προτεινόμενος τύπος αρχείων pdf ή jpg μικρής ανάλυσης. Αν τα αρχεία σας είναι μεγάλης χωρητικότητας μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστέρηση στην επισύναψη-προσθήκη αρχείων).
  • Στη συνέχεια επιλέγετε την Υποβολή (Με την οριστική υποβολή ολοκληρώνεται η διαδικασία και η αίτηση παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου)

Η αίτηση πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή (και στην συνέχεια να μετατρέπεται σε pdf, κατόπιν σάρωσης).

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Αιτήσεις που θα κατατεθούν εκτός του ανωτέρω προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος, θα απορριφθούν ως εκπρόθεσμες.

Η με αρ. πρωτοκόλλου 58093/06-11-2023 ανακοίνωση ΣΟΧ 3/2023 έχει ως αναπόσπαστο τμήμα της:

α. Το έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ»

β. Tο «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ»

γ. Το παράρτημα για Η/Υ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κοινωφελής Εργασία: Αλλαγές στο Πρόγραμμα με ΦΕΚ

@dmin

Δήμος Σπάρτης: Πρόσληψη Προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας ΙΔΟΧ

@dmin

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις διορισμού και δήλωσης προτιμήσεων περιοχών για την ειδική αγωγή

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα