Προσλήψεις

Δήμος Παύλου Μελά: Πρόσληψη 24 πτυχιούχων φυσικής αγωγής για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους περιόδου 2023-2024

Ο Δήμος Παύλου Μελά γνωστοποιεί την υπ’ αριθμ. 3835-23/01/2024 προκήρυξη για την πρόσληψη είκοσι τεσσάρων (24) ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού  Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως 31/7/2024, για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους περιόδου 2023-2024.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό,  Αίτηση  για ΠΑγΟ 2023-2024 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δήμου Παύλου Μελά ΕΔΩ στο εικονίδιο “Ηλεκτρονικές Αιτήσεις” που βρίσκετε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας.

Διαδικασία
  • Οι υποψήφιοι αφού κάνουν σύνδεση με τους κωδικούς taxisnet και εγγραφή, επιλέγουν την κατηγορία “Αιτήσεις” και “καταχώρηση νέας αίτησης” στην συνέχεια στην κατηγορία επαναεπιλέγουν “Αιτήσεις” και στην διαδικασία «Υποβολή αιτήσεων για την Ανακοίνωση ΠΑγΟ 2023-2024», εκεί  κλικάρουν το : Δημιουργία & Επόμενο Βήμα, επιλέγουν το έντυπο της αίτησης (το οποίο υπάρχει και στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης)
  • Το εκτυπώνουν, το συμπληρώνουν και το υπογράφουν.
  • Στην προσθήκη αρχείων προσθέτουν το έντυπο της αίτησης και όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά σκαναρισμένα, ή σε ευκρινείς φωτογραφίες.*
  • Στη συνέχεια επιλέγουν την ένδειξη Υποβολή (Με την οριστική υποβολή ολοκληρώνεται η διαδικασία και η αίτηση παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου).

*ΠΡΟΣΟΧΗ: προτεινόμενος  τύπος αρχείων pdf ή jpg μικρής ανάλυσης. Αν τα αρχεία σας είναι μεγάλης χωρητικότητας μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστέρηση στην επισύναψη-προσθήκη αρχείων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει στις 25.1.2024 και λήγει στις 7.2.2024

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Κατεβάστε

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΙΤΗΣΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Υγεία: 288 προσλήψεις σε νοσοκομεία του δημοσίου

Ioannis Terzakis

Δήμος Σαρωνικού: 21 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

admin

Δήμος Θεσσαλονίκης: Προκήρυξη για την πρόσληψη 62 ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα