Δελτία Τύπου

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Λειτουργούν κανονικά τα μαγειρεία Φερρών

Μία «ανάρτηση – καταγγελία» του πρώην Αντιδημάρχου Φερών Νικόλαου Γκότση ότι η Δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη κατάφερε να κλείσει τα μαγειρεία της σίτισης που εξυπηρετούσαν τις περιοχές του πρώην Δήμου Φερών, προκάλεσε την αντίδραση του πρόεδρου του Δ.Σ. Πολυκοινωνικού Χρήστου Γ. Γκουγκουλάκη ο οποίος απάντησε μέσω δελτίου τύπου χαρακτηρίζοντας την «είδηση» ως κακόβουλη δημιουργία εντυπώσεων και παραπληροφόρηση.

Με αφορμή ανάρτηση του κ. Γκότση, πρώην αντιδημάρχου Φερών, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με θέμα « Λουκέτο στα μαγειρεία Φερών», η διοίκηση του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης διευκρινίζει τα εξής:

1.-Για την αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, ότι η διανομή του φαγητού στη Δ.Ε. Φερών, συνεχίζεται κανονικά και αδιάλειπτα, και να τους καθησυχάσουμε, ότι δεν πρέπει να επηρεάζονται από κάθε κακόβουλη δημιουργία εντυπώσεων. Αυτή την περίοδο, αναμένεται να ενταθεί η παραπληροφόρηση, και δυστυχώς, χωρίς μέτρο.

2.-Στα Μαγειρεία Φερών παρασκευάζεται το φαγητό για 160 συμπολίτες μας και διανέμεται στα σπίτια τους, σε όλη την έκταση της Δημοτικής Ενότητας Φερών (από το Μοναστηράκι μέχρι τη Γεμιστή) και καλύπτει έξι μερίδες την εβδομάδα.

3.-Η Σίτιση Φερών αποτελεί αναπόσπαστο Τμήμα της Σίτισης του Δήμου Αλεξανδρούπολης και συνεπώς, δεν λειτουργεί απομονωμένη και εγκαταλελειμένη! Σε κάθε βήμα της, υποστηρίζεται και ενισχύεται από την Κεντρική Υπηρεσία του Πολυκοινωνικού στην Αλεξανδρούπολη, καθώς επίσης και από τις Υπηρεσίες του Δήμου, με την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου, καθώς επίσης και του αντιδημάρχου Φερών.

4.-Στα Μαγειρεία Φερών εργάζονται τρεις (3) κυρίες και στη διανομή του φαγητού δύο (2) άνδρες. Όταν λείπει κάποια/ος, λόγω κανονικής ή αναρρωτικής άδειας, εννοείται ότι αντικαθίσταται από συνάδελφό του, από τη Σίτιση Αλεξανδρούπολης. Στις 4 Αυγούστου λήγει η διετής σύμβαση κάποιων εργαζομένων, ενώ η αντικατάστασή τους ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες. Έπρεπε, επομένως, όλοι οι εργαζόμενοι των Φερών, να πάρουν το υπόλοιπο της κανονικής άδειας που δικαιούνται, λίγο πριν τη λήξη της σύμβασής τους.

5.-.Στα πλαίσια αυτά, αποφασίσαμε από κοινού, διοίκηση και εργαζόμενοι, για λίγες μέρες, να παρασκευάζεται και το φαγητό των Φερών στα Μαγειρεία της Αλεξανδρούπολης. Θα θέλαμε εδώ, να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, προς όλες και όλους τους εργαζόμενους της Σίτισης, για την συγκινητική προσφορά και αλληλεγγύη τους, προς τους συναδέλφους των Φερών! Έτσι, μετά την προσθήκη του απαραίτητου επιπλέον εξοπλισμού και την ενίσχυση του προσωπικού από τους Παιδικούς Σταθμούς μας, κατέστη εφικτή η διανομή του φαγητού, χωρίς καθυστερήσεις.-

ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ  ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Γ. Γκουγκουλάκης

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τα αιτήματα των μεγάλων επιχειρήσεων για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις της Θεσσαλονίκης

@dmin

Υπουργείο Περιβάλλοντος: Θα δοθεί παράταση μέχρι τις 30/9/2020 για τα αυθαίρετα

@dmin

ΕΟΦ: Ανακαλείται αναλγητικό για καρκινοπαθείς

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα