Δήμοι

Δήμος Χάλκης: Συνάντηση Εργασίας Δημάρχου Ευάγγελου Φραγκάκη με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Με μια ειλικρινή και ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών και την υιοθέτηση ενός πνεύματος συνεργασίας με έμφαση στην κοινή επίτευξη των στόχων πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Χάλκης κ. Φραγκάκη Ευάγγελου με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μάλλιο Δημήτριο.

Πέρα από τα τυπικά θέματα που θίχθηκαν, η συνάντηση αποτέλεσε μια ευκαιρία για την ενίσχυση της φιλικής και επαγγελματικής σχέσης μεταξύ τους καθώς ο Δήμαρχος Χάλκης υπηρετεί το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Αντιστράτηγος κ. Μάλλιος συνεχάρη τον Δήμαρχο Χάλκης για την βράβευση του ως ο Καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας για την τετραετία 2019-2023 και τόνισε ότι η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η επιτυχία του, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους δημάρχους της Ελλάδας.

Η κοινή δέσμευση για την ασφάλεια και την ευημερία των κατοίκων και των επισκεπτών της Χάλκης αποτέλεσε την επισφράγιση αυτής της  εποικοδομητικής συνάντησης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Αλίμου: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων εγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

@dmin

Δήμος Καλαμαριάς: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση Βότση-Κηφισιάς

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα