Περιφέρειες

ΠΚΜ:1η Περιφερειακή Εκδήλωση Προβολής του έργου «CITISYSTEM»

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως Συνεργαζόμενη Αρχή Χάραξης Πολιτικής (Αssociated Policy Authority) και ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (Φο.Δ.Σ.Α. ΚΜ) ως μέλος της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης (Regional Stakeholders Group), σας προσκαλούν στην 1η Περιφερειακή Εκδήλωση Προβολής (Regional Dissemination Event) του έργου CITISYSTEM – «Supporting cities in sustainable biobased systemic change», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην παλαιά αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη (Βασιλίσσης Όλγας 198).

Το έργο “CITISYSTEM”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Διαπεριφερειακής Συνεργασίας Interreg Europe 2021-2027, έχει ως στόχο την ανάπτυξη γνώσεων, πολιτικών και πρακτικών σχετικά με την προώθηση της κυκλικής οικονομίας στις Περιφέρειες, με έμφαση στη διαχείριση των βιοαποβλήτων σε συστημικό και κοινοτικό επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΟΦ: Τα 109 φάρμακα που είναι σε έλλειψη ή περιορισμένη διαθεσιμότητα

@dmin

Περιφέρεια Αττικής: Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

@dmin

Α.Τζιτζικώστας: Η Αυτοδιοίκηση & Δήμοι αποκτούν ένα ισχυρό εργαλείο

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα