Περιφέρειες

Δήμος Κομοτηνής: Υπογραφή σύμβασης έργου Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Οδών

Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Κομοτηνής από τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΤΕΒΕ, Αθανάσιο Πιατίδη παρουσία του Αντιδημάρχου, Δημήτρη Καρασταύρου και της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών, Δέσποινας Πάσσου, το έργο με τίτλο: «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Οδών Δήμου Κομοτηνής».

Το έργο έχει ως αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας οδών στην περιοχή του Δήμου Κομοτηνής.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε υφιστάμενο οδικό δίκτυο και αποσκοπούν στη βελτίωση της παρεχόμενης οδικής ασφάλειας και στη μείωση των ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν αγροτικές οδούς στην περιοχή των οικισμών:

  • Αιγείρου,
  • Νέας Καλλίστης και Κοσμίου,
  • Βοσπόρου και
  • Παραθεριστικού οικισμού Αρωγής

Επίσης, θα εκτελεστούν ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες σε δρόμους και πεζόδρομους ευθύνης Δήμου Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν χαλύβδινοι ιστοί οδοφωτισμού στις οδούς:

  • Αισώπου,
  • Πολύμνιας,
  • Πλάτωνος,
  • Εμμανουήλ Παππά,
  • Ανεμώνης
  • Ηρακλείτου

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.430.000 ευρώ, κι έχει ως ορίζοντα ολοκλήρωσης τους δώδεκα μήνες.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή της σύμβασης τόνισε τα εξής: «Υπογράψαμε σήμερα άλλο ένα σημαντικό έργο, που αποσκοπεί στη βελτίωση της καθημερινότητας στον Δήμο μας. Μεριμνούμε διαρκώς για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτικά εργαλεία, προκειμένου να πραγματοποιούμε παρεμβάσεις στην πόλη και στους οικισμούς μας. Πέρα από τα μεγάλα έργα πνοής, που έχουμε εντάξει και ξεκινάμε την υλοποίησή τους, φροντίζουμε και τη διαχείριση της καθημερινότητας με έργα στην οδοποιία και στον οδοφωτισμό, που στοχεύουν στην καλυτέρευση των συνθηκών ασφάλειας».  

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πατούλης: “Οι εκλογές τελειώσανε, πρέπει να φροντίσουμε για όλους τους Έλληνες”

admin

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Δημιουργία Δημοτικού Δικτύου Μονοπατιών και κυκλικών διαδρομών σε όλες τις Κοινότητες

@dmin

Γαλάζιες Σημαίες: Αυτές είναι οι 581 παραλίες που βραβεύτηκαν

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα