Σώματα ασφαλείας

Ε.Υ.Α.ΘΕΣ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Stop the bleed»

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το πενταήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Stop the Bleed» που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, αποτελούμενο από εννέα (9) εκπαιδευτικές σειρές.

Το Σεμινάριο το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco, παρακολούθησαν 400 συνάδελφοι μέλη της Ένωσης.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή του Διεθνούς Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco, κ. Νίκο Λαμπρογεώργο για την εξαιρετική φιλοξενία σε ένα χώρο στολίδι για την πόλη μας, στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο για την τεράστια συμβολή του στην πραγματοποίηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Επιπλέον τις θερμές μας ευχαριστίες στους εξαιρετικούς συναδέλφους μας, κ. Γεωργουλέτη Νικόλαο , κ. Τσαούσογλου Σάββα,  κ. Πασχάλη Ιωάννη, κ.  Χατζηγεωργίου Αθανάσιο, κ. Τσαραπατσάνη Νικόλαο κ. Μακρή Σταύρο και κ. Μυλωνά Δημήτριο, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, η συμβολή και ο ζήλος των οποίων ήταν καθοριστικά για την υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που έχουμε τέτοιους συναδέλφους που ξόδεψαν άπειρες ώρες πάνω σε αυτό το κομμάτι και είναι πρόθυμοι να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους για τη προστασία του υπέρτατου αγαθού της ζωής.

Όπως έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αποσκοπεί στην εισαγωγή της εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών γενικότερα αλλά και ειδικότερα σε τραύματα μάχης και τον εμπλουτισμό του αστυνομικού με κιτ πρώτων βοηθειών, τα οποία σώζουν ζωές.

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΥΕΘΑ: Πρόσκληση για κατάταξη στον Στρατό Ξηράς με τη 2021 Δ ΕΣΣΟ

@dmin

ΕΛ.ΑΣ: Τοποθετήσεις Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας

@dmin

ΠΚΜ: Παράδοση εξοπλισμού στη 2η ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα