Τέχνη - Πολιτισμός

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Έκθεση Βιβλίου τοπικών συγγραφέων και ποιητών

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Σχολικής Στέγης, Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με τις δύο Δημοτικές Βιβλιοθήκες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία ανάδειξης και προβολής των τοπικών συγγραφέων και ποιητών.

Για πρώτη φορά διοργανώνεται μια ομαδική έκθεση βιβλίου προς τιμή και αναγνώριση των πνευματικών δυνάμεων του Δήμου.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την 23η Απριλίου η οποία έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO ως Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και θα την εγκαινιάσει η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής της UNESCO και Πρόεδρος του Κέντρου UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια κ. Καίτη Τζιτζικώστα.

Για την υλοποίηση αυτής πρωτοβουλίας ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Λευτέρης Αλεξανδρίδης καλεί όλες και όλους τους τοπικούς Συγγραφείς και Ποιητές να προσκομίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου ή των βιβλίων τους με ένα βιογραφικό τους, σε όποια από τις δύο Δημοτικές Βιβλιοθήκες ( Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού) επιθυμούν, προκειμένου να συγκεντρωθούν και ταξινομηθούν τα βιβλία τους για την Έκθεση, έως την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024.

Περισσότερες πληροφορίες:

Δημοτική βιβλιοθήκη Ευόσμου: τηλ. 2310 762400

Δημοτική βιβλιοθήκη Ελευθερίου Κορδελιού: τηλ. 2310 700482

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κομοτηνής: Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης

@dmin

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Κάλεσμα για συμμετοχή στο Αστρινό Καρναβάλι 2024

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα