ota24.gr
ΔήμοιΤέχνη - Πολιτισμός

Ξανά ανοιχτό για το κοινό το Δικταίον Άντρον στο Λασίθι της Κρήτης

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης, υπό την προεδρία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, με αντικείμενο τη λειτουργία του αρχαιολογικού χώρου του Δικταίου Άντρου στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργος Αθανασάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, καθώς και εκπρόσωποι της εταιρείας «Δαίδαλος».

Δωρεάν είσοδος για το κοινό τις πρώτες ημέρες λειτουργίας

Όπως αποφασίστηκε κατά τη συνάντηση εργασίας, το Δικταίον Άντρον θα ανοίξει αύριο, Παρασκευή 29 Μαΐου 2026, για να υποδεχτεί τους επισκέπτες.

Από Παρασκευή 29 Μαΐου 2026, έως και τις 7 Ιουνίου 2026, η είσοδος στο σπήλαιο και η επίσκεψη στον ανακαινισμένο χώρο του θα είναι δωρεάν.

Από τις 8 Ιουνίου 2026 και για τη συνέχεια της τουριστικής σεζόν, θα ισχύει το προβλεπόμενο εισιτήριο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Νέα ψηφιακή υπηρεσία My KEP live

Virus

Δήμος Κομοτηνής: Κέρδισε το 3ο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό «Προσβασιμότητα στις παραλίες για όλους»

Virus

Παγονέρι Δράμας “Αράπηδες” ανήμερα των Θεοφανείων

Ch

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα