Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Σε λειτουργία η Ψηφιακή Πλατφόρμα Booking αθλουμένων

Στο πνεύμα της σύγχρονης ηλεκτρονικά εποχής εισέρχεται το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, με μια ακόμη πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ασφαλή χρήση και ελεγχόμενη προσβασιμότητα των πολιτών στα δημοτικά γυμναστήρια, εξασφαλίζοντας την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών για την ασφαλή άσκηση σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους.

Στο πλαίσιο αυτό τέθηκε σε λειτουργία ψηφιακή πλατφόρμα (https://booking.open1.eu/kordelio-evosmos), μέσω της οποίας οι αθλούμενοι συμμετέχοντες στα τμήματα ενηλίκων έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για τη διαθεσιμότητα της αθλητικής εγκατάστασης ανά ημέρα και ώρα και να κάνουν κράτηση.

Στην παρούσα φάση το σύστημα κράτησης αφορά τις αίθουσες Γυμναστικής Ενηλίκων και τιςΑίθουσες Fitness Ενηλίκων του Γυμναστηρίου Κολοκοτρώνη, ενώ σύντομα θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα γυμναστήρια του Δήμου.

Με τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων (όνομα, επώνυμο κ.λπ.), ο πολίτης κάνει κράτηση για χρήση του χώρου στην επιλεγμένη ημερομηνία και ώρα.

Τα στοιχεία είναι διαθέσιμα στον υπεύθυνο στην είσοδο της εγκατάστασης, ώστε να γνωρίζει πόσοι και ποιοι έχουν δηλώσει ότι θα χρησιμοποιήσουν την εγκατάσταση, απλοποιώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης και εισόδου σε αυτήν.

Η είσοδος ενός αθλούμενου που δεν έχει κάνει κράτηση, μπορεί να γίνει με απευθείας καταχώρηση των στοιχείων κατά την προσέλευση, εφόσον φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα.

Εξάλλου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (https://booking.open1.eu/kordelio-evosmos) οι πολίτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να πραγματοποιήσουν εγγραφή στα αθλητικά προγράμματα που θα υλοποιήσει ο Δήμος τη φετινή περίοδο, για τα οποία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τα 17 άρθρα του διυπουργικού νομοσχεδίου για την κυβερνησιμότητα των ΟΤΑ

admin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Αναληθείς φήμες τα περί hotspot

@dmin

Δήμος Βισαλτίας: Έφυγε από την ζωή ο πρώην Αντιδήμαρχος Νάσος Κουντουράς

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα