ota24.gr
Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Συνάντηση του Δημάρχου με τον επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Διοικητηρίου η συνάντηση του νέου Δημάρχου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, με τον γενικό συντονιστή του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μιχάλη Μπεκίρη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου και ανέλυσε στον κ. Μπεκίρη το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την επίλυσή τους.

Από την πλευρά του ο κ. Μπεκίρης ανέφερε ότι θα προσφέρει κάθε στήριξη στο νέο δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου στο πλαίσιο μιας ιδιαίτερα αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κομοτηνής: Παίξτε και κερδίστε δώρα στο Green mission «Έξυπνες πόλεις»

Virus

Δήμος Νάουσας: Υπέβαλε αίτηση χρηματοδότησης για την ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων κτιρίων από το πρόγραμμα «ΗΛΕΚΤΡΑ»

Virus

Δήμος Αιγάλεω: Ενιαία Ψηφιακή Πλατφόρμα “Accessibility Hub”

Θ

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα