Δήμοι

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής παιδικών χαρών σε νηπιαγωγεία του δήμου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής-ανακαίνισης των παιδικών χαρών που βρίσκονται στις αυλές των 3ου, 1ου-4ου Νηπιαγωγείων Μενεμένης και των 1ου-6ου, 11ου-13ου Νηπιαγωγείων Αμπελοκήπων από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες της παιδικής χαράς του 3ου Νηπιαγωγείου Αμπελοκήπων.

Η ανάγκη αναβάθμισης της υφιστάμενης κατάστασης προέκυψε προκειμένου: Να αντικατασταθούν υφιστάμενα δάπεδα με ελαστικό χυτό δάπεδο για λόγους ασφαλείας, να εφαρμοσθούν οι προδιαγραφές της προσβασιμότητας ΑΜΕΑ και να αναβαθμιστεί αισθητικά ο αύλειος χώρος, με τις κατάλληλες επεμβάσεις και κατασκευές.

Πιο αναλυτικά, στην περιοχή κυκλοφορίας και οργάνωσης δραστηριοτήτων των νηπίων και σύμφωνα με τα κατασκευαστικά σχέδια, αποξηλώθηκε το υφιστάμενο δάπεδο αδρανών, και κατασκευάσθηκε πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος πάχους 10εκ. με κατάλληλες κλίσεις για την απορροή των ομβρίων και επιστρώθηκε με υδατοπερατό χυτό συνθετικό τάπητα EPDM. Η επίστρωση με ελαστικό χυτό δάπεδο ασφαλείς στοχεύει στη δημιουργία ομοιογενούς επιφάνειας, για την αποφυγή μικροτραυματισμών των παιδιών.

Ειδικά για το 3ο νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων πραγματοποιούνται οι εξής εργασίες: η δημιουργία νέας ράμπας ΑΜΕΑ με την κατασκευή τοιχίων οπλισμένου σκυροδέματος, δάπεδο από πλάκα σκυροδέματος με επίστρωση ελαστικού EPDM, καθώς και κατασκευή προστατευτικών κιγκλιδωμάτων με χειρολισθήρες σε ύψος 0,70 & 0,90μ. από γαλβανισμένες διατομές.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ο ανασχηματισμός, η παραίτηση και η ανεξαρτητοποίηση

@dmin

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Για μια ακόμη χρονιά συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

@dmin

Δημαρχείο Κηφισιάς: Εκδήλωση της μαθητικής επιχειρηματικότητας

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα