Δήμοι

Δήμος Λαγκαδά: Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις αποκατάστασης στη γέφυρα της Ασσήρου

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνονται από τα συνεργεία του αναδόχου οι παρεμβάσεις αποκατάστασης στο τεχνικό έργο της Ασσήρου γνωστό και ως «γέφυρα της Ασσήρου».

Ήδη οι περισσότερες εργασίες που προβλέπονταν από τη σύμβαση έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν λίγες ακόμα εκκρεμότητες ώστε το έργο να παραδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία δημοτών και επισκεπτών που έπρεπε να ακολουθούν παρακαμπτήρια οδό προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

«Από την ημέρα της υπογραφής της σύμβασης οι εργασίες έγιναν άμεσα ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα και το έργο να παραδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία. Αντιλαμβανόμαστε τη δυσαρέσκεια των δημοτών που τους μήνες απαγόρευσης κυκλοφορίας ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, ωστόσο τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα δείχνουν ότι έργα όπως αυτό πρέπει να γίνονται με σχολαστικότητα ώστε να είναι ανθεκτικά σε τυχόν ακραίες συνθήκες», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας Νίκος Αναστασιάδης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μανδαλιανός: Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς. Συνεχίζουμε με οδηγό τις αξίες και την ηθική μας

admin

Δήμος Λαγκαδά: Ξεκίνησαν οι e-αιτήσεις του Προγράμματος Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας

@dmin

Δήμος Λαγκαδά: Επιστολή Ι.Ταχματζίδη στην Εγνατία ΑΕ για τα διόδια

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα